Sayonara Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Hej Potrzebuje porady, pomocy, wskazówki, bo jestem noga z tematu tworzenia www. Co nie zmienia faktu, że się szarpnąłem i zrobiłem pro publico bono http://hypogeous.pl/ - czyli kilkanaście lat latanie po lasach... z grabkami i psem zamiast z wędką. Dla lekko zainteresowanych - kiedy zaczynałem w Polsce było znane około 20 gatunków grzybów z tej grupy... Dzisiaj jest tego pięć razy więcej i nie chwaląc się jam to sprawił:-) Strona wcale albo bardzo słabo wyświetla się w wyszukiwarkach i nie daję rady przeskoczyć tego problemu. Odwdzięczę się przynętami hand made, namiarami, dobrym słowem, świeżymi truflami po 300 euro za kilogram czy całusem. Mogę też zapłacić.:-))) 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Ja to bym te trufle poprosił, ale całkiem się nie znam na tym o Ci chodzi. Podziwiam pasjonata i życzę powodzeniaTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 (edytowane) Sayonara, odwiedz dobre forum dla webmasterów i daj tam ogłoszenie, praca-współpraca, zapewne kogoś znajdziesz, a pomoże Ci wypromować serwis. Dodatkowo możesz na jakiś czas wykupić samodzielnie pozycjonowanie w google. No i pytanie czy przy tworzeniu strony dobrałeś dobrze tagi, ale na portalu webmasterskim na pewno pomogą. Edytowane 4 Lutego 2022 przez Matteoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Widzę że to prosta strona i chyba pisana z palca a nie oparta na jakimś CMS.Co ja bym zrobił na Twoim miejscu??Postawił stronę na Joomli lub Wordpresie.Dobrze otagował zarówno stronę główną, jak i kazdą umieszczoną treść, by roboty indeksujące od Googla czy innych firm mogły dobrze zindeksować zawartość.Na początek może wykupił sobie kampanię w googlu - będzie się pokazywała na pierwszych miejscach w wyszukiwarce. Potem juz poleci.Pozycjonowanie opiera się na słowach kluczach wpisywanych w wyszukiwarce, więc właściwe otagowanie ma duze znaczenie.Zadbałbym również o to by link do strony pojawiał się na innych stronach, forach tematycznych itp. (oczywiście bez spamowania samą stroną, ale promując konkretne z niej treści).to tak na początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sayonara Opublikowano 6 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Dzięki wszystkim. Wykupić kampanie w google nic mi nie mówi ale jawi się... najprościej, bo, nie wiem czy dobrze kombinuję ale ktoś to zrobi za mnie a ja tylko zapłacę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Jak Ty masz elementarne braki w tym co chcesz zrobić, to lepiej skorzystaj za opłatą z usług osoby w tym wyspecjalizowanej. Sam jak wykupisz kampanię,a nie skonfigurujesz poprawnie strony to tylko wydasz kasę, albo efekt będzie kiepski i krótkoterminowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Troche oftopowo napisze, przegladnalem wczoraj calą ta stronkę, i jej zawartosc to kawal dobrej roboty. Ilu jest takich jak ty co w PL szukaja tych grzybów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi