Robert Dorado Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Tak się złożyło dzisiaj kupiłem bilety. Łowienie w tej okolicyhttps://www.google.pl/maps/place/Ardkinglas+House/@56.2502318,-4.9698155,4955m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x48890fb2bb7cefd5:0x7607b881297360ea!8m2!3d56.2509853!4d-4.9471131Cel wyprawy trocie z plaży - koniec kwietniaJakieś sugestie, porady mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Nie pomogę ale jestem ciekaw czy lecisz do Szkocji tylko na te trocie z morza? To jakieś trociowe El Dorado? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 5 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 No nie tylko ale tam mają być najlepsze miejsca, inna sprawa że to bardziej pstrągi które spłynęły do fiordu. Będziemy 6 dni na miejscu więc też nie ma co skakać po łowiskach bo się tylko najeździsz a nie połapiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Zwyczajów troci na zachodnim wybrzeżu nie znam, ale dużo łowiłem na wschodnim i w kwietniu było słabo. Koniec maja, początek czerwca zaczynało się coś sensownego dziać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 17 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Tu (ponoć) optymalny termin to kwiecień /maj, nie ma co rozmyślać - napiszę jak wrócę. Bilety kupione, zamek zarezerwowany, trzeba dokupić parę blaszek i w drogę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 20 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 (edytowane) Zwyczajów troci na zachodnim wybrzeżu nie znam, ale dużo łowiłem na wschodnim i w kwietniu było słabo. Koniec maja, początek czerwca zaczynało się coś sensownego dziać.Cos w tym jest. W Walii glowny ciag troci to czerwiec i lipiec ale i w maju czy sierpniu tez mozna polowic. Gdyby to bylo blizej to bym nawet podjechal zeby sie spotkac i polowic bo od dwoch lat mam zajawke na te ryby ale do Szkocji z Londynu dalej niz do Norwegii Edytowane 20 Lutego 2022 przez Luckyguliver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 3 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Tu (ponoć) optymalny termin to kwiecień /maj, nie ma co rozmyślać - napiszę jak wrócę. Bilety kupione, zamek zarezerwowany, trzeba dokupić parę blaszek i w drogę.No i jak bylo? Widzialem na FB jakis krotki filmik. Trocie w Szkocji czy jakos tak To Twoj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 3 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 (edytowane) Tak , średnia to około 35-45 cm, kilka ryb powyżej 50 i jedna 61 cm. Fajna wycieczka, znaczy wyjazd dla mnie udany. Edytowane 3 Maja 2022 przez Robert Dorado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 3 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 Tez tak to wygladalo na filmiku. No i pogoda sie chyba udala? Czy jest tam szansa na wieksze ryby? A co z rzekami? Nie probowlaiscie lowic w rzekach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 3 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 W dwóch najbliższych jest zakaz wędkowania a na trzecią nie było już licencji. Generalnie nastawieni byliśmy na słone. Na duże trzeba by trola odpalić, mam się nic większego nie trafiło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 6 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 tak było https://www.facebook.com/robert.kazmierczak.1447/videos/514447333454306 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi