popper Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Jak w temacie. Jeśli ktoś ma i nie sprawi to większego kłopotu, poproszę na e'mail, o niezłej jakości fotki ugięcia, pod różnym obciążeniem (100g; 250g; 400g lub zbliżone) LES70MLF2 Legend Elite St.Croix lub modelu LES66LF2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rheinangler Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 jednak wysoki moduł Waldek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 jednak wysoki moduł Waldek?Waldek też na poszukiwaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Waldi pozbył sie kijka i jest na etapie szukania Trudna sprawa w dzisiejszych czasach <_< A sprawy nie ułatwia dość spory wybór w asortymencie Powodzenia w poszukiwaniu Waldku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 ... a już miałem wystawiać na sprzedaż jedną ze swoich Elitek (brązowa 7`, 10lb). Wziąłem ją do ręki...i wsadziłem z powrotem do tubisia...To był głupi pomysł ... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 1 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 ... a już miałem wystawiać na sprzedaż jedną ze swoich Elitek (brązowa 7`, 10lb). Wziąłem ją do ręki...i wsadziłem z powrotem do tubisia...To był głupi pomysł ... <_< Może wcale nie taki głupi. Dla mnie nie głupi. Eeech, może czas zaryzykować HM72 Tanto <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 ... a już miałem wystawiać na sprzedaż jedną ze swoich Elitek (brązowa 7`, 10lb). Wziąłem ją do ręki...i wsadziłem z powrotem do tubisia...To był głupi pomysł ... <_< Może wcale nie taki głupi. Dla mnie nie głupi. Eeech, może czas zaryzykować HM72 Tanto <_< Waldek w Dragona idziesz?Nic z rodbuilerki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 2 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Oj tam zaraz . Ale taką ładną krzywą mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Waldku, w który model/rocznik Elyty celujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Oj tam zaraz . Ale taką ładną krzywą mają Tak trzask i chrupnięcia nad wodą niosą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Waldku, w który model/rocznik Elyty celujesz??Wobec takiego odzewu, chyba odpuszczę. Myślałem o najnowszej serii. Przyjdzie poczekać na szansę w serii brązowej. Tu już przynajmniej wiem, na dwu przykładach, że jest zgodna z moimi oczekiwaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
popper
Jak w temacie.
Jeśli ktoś ma i nie sprawi to większego kłopotu, poproszę na e'mail, o niezłej jakości fotki ugięcia, pod różnym obciążeniem (100g; 250g; 400g lub zbliżone) LES70MLF2 Legend Elite St.Croix lub modelu LES66LF2
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi