haja1978 Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Witam,Koledzy, może wiecie jaka nić jest użyta do omotek w kijach Dragon z serii HM-X. Chodzi mi o główną, nie o złote tipety.Z góry dzięki za podpowiedź.PozdrawiamArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Wydaje mi się, że dragon używa nici Gudebrod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 6 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 To też słyszałem, ale liczyłem na trochę dokładniejszą podpowiedź Może akurat, któryś z Kolegów przezbrajał taki kijek i wie coś więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Gudebrod Medium Brown 0541 nylon ew. Chestnut 5274 również nylon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi