jersey Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 witam. czas słonej troci powoli się zbliża <_< sprzęt już skompletowany, zostały mi do ogarnięcia tylko gacie neoprenowe. raczej będę wybierał coś z oferty decathlonu. co myślicie o tych: http://www.decathlon.com.pl/PL/spodniobuty-thermo-classic-15 1973683/ zamówiłem je do obejrzenia, za tydzień powinny być na miejscu (jadą z francji). z góry dziękuję za wszystkie opinie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jacekp29 Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 spoko ,gacie grube wygodne użwam trzeci sezon wresień-grudzieńpierwsze po roku zaczeły przeciekać w kroku ,poszedłem oddać na gwarancji pan tylko zapytał co się dzieje i czy chce nowe czy zwrot gotówki wziołem nowe i w dupsko ciepłoZDECYDOWANIE POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Decathlon i obsługa reklamacji... Inne firmy muszą się od nich uczyć. Nie mam takich śpiochów, ale oglądałem je ostatnio w Decathlonie. Neopren dość gruby i dobrze wykonane. Jakbym potrzebował to bym właśnie tam kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Decathlon i obsługa reklamacji... Inne firmy muszą się od nich uczyć. Nie mam takich śpiochów, ale oglądałem je ostatnio w Decathlonie. Neopren dość gruby i dobrze wykonane. Jakbym potrzebował to bym właśnie tam kupił. W decathlonie byłem w piątek. Oglądałem i porównywałem do swoich OCEANÓW. Wydawało mi się, że te sklepowe, subiektywnie, były znacznie bardziej pancerne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Kupiłem je za posrednictwem znajomego z Wawy ( dzięki Xavi) w mega wyprz za 99PLNów. Polatałem troszkę w sezonie pstrągowym - wydają sie być solidne... czas pokaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jersey
witam. czas słonej troci powoli się zbliża <_< sprzęt już skompletowany, zostały mi do ogarnięcia tylko gacie neoprenowe. raczej będę wybierał coś z oferty decathlonu. co myślicie o tych:
http://www.decathlon.com.pl/PL/spodniobuty-thermo-classic-15 1973683/
zamówiłem je do obejrzenia, za tydzień powinny być na miejscu (jadą z francji). z góry dziękuję za wszystkie opinie.
pozdro
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi