Prezes 71 Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Witam wszystkich nic nie znalazłem w wątkach o tych spiochach czy ktoś z forumowiczów używał takich i mógłby podzielić sie opinia o nich. Zauważyłem na filmach na YT że troszkę ludzi używa spiochów Traper niekoniecznie tych najdroższych ale może znajdzie się ktoś i napisze kilka słów z góry podziękował i pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 27 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Dry Zip to wodery firmy Aquaz a przez Trapera w Polsce dystrybuowanej. Ja na ten model się skusiłem, ale za wiele ci nie mogę napisać bo mało je używałem jak do tej pory.Sprawiają wrażenie mocnych, porządnych gaci. Jak będze czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi