Skocz do zawartości

Warsztat Rybsona 78

rybson

Rekomendowane odpowiedzi

Przez ten filmik " słoikowy" teraz dopiero zdałem sobie sprawę ile odgłosów wydają same kotwiczki !!!!!   :)  Więc jednak dodatkowe grzechotki mają coś w sobie  :rolleyes:  i trzeba będzie wprowadzić ten patent w kolejnych woblerach 

Dokładnie ja w wannie to samo ostatnio zauważyłem że niektóre brzęczą dość mocno :)

Fajne strugasz robactwo, jak żywe. skrzydełka z piórek wyglądają zacnie :D

Jeśli chcesz "średnie" kulki od łożysk do klepania blaszek to padaj adres na priva to Ci podeślę. W swoim wątku wkleiłem fotkę kulek i blaszek cobyś miał rozeznanie ;)

• 2 tygodnie później...

No no właśnie ustawiam lunetę do wiatrówki na listonosza jak się będzie PP opóźniać  ;)

PP opóźniać nie możliwe  :P  

Ja mojego listonosza tak wytresowałem że dzwoni zapowiadać że niesie przesyłkę i czy jestem w domu.

Jak dzisiaj nie odbierałem to dzwonił co 20 minut aż w końcu się zlitowałem nad nim i odebrałem to powiedział że zostawił u sąsiada  ;)

Sorki za offtop.

• 2 tygodnie później...

Tomasz Twoje wobasy dostały kolorki.Slider po testach, pięknie pracuje, mile mnie zaskoczył nad wodą bo myślałem, że będzie miał całkiem inną pracę a to był mój pierwszy raz z jerkiem więc porównania nie mam. Jeszcze raz dzieki za wsio :)

img0301bh.jpg

• Like 1

Tomek dzięki i ciesze się ale jednak praca bezsterowców z fotki do poprawy   :(  poświęce je i znajdę przyczynę tego wykładania 

bezsterowce.jpg
Pierwszy raz robiłem takie rozmiary i taką wagę i tym bardziej mnie ciekawi co jest tym problemem :) 
Kilka ręcznie malowanych czekają na detale jak łuska ,skrzela i  oczy  :blink:

handmaderybson78.jpg
  • Like 2