rybson Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Wygrzebałem gdzieś stary rusunek i zrobiłem wycinkę z małymi poprawkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Bardzo ładnie wyszło a patent ze słoikiem - mistrzostwo świata graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Przez ten filmik " słoikowy" teraz dopiero zdałem sobie sprawę ile odgłosów wydają same kotwiczki !!!!! Więc jednak dodatkowe grzechotki mają coś w sobie i trzeba będzie wprowadzić ten patent w kolejnych woblerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Przez ten filmik " słoikowy" teraz dopiero zdałem sobie sprawę ile odgłosów wydają same kotwiczki !!!!! Więc jednak dodatkowe grzechotki mają coś w sobie i trzeba będzie wprowadzić ten patent w kolejnych woblerach Dokładnie ja w wannie to samo ostatnio zauważyłem że niektóre brzęczą dość mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Fajne strugasz robactwo, jak żywe. skrzydełka z piórek wyglądają zacnie Jeśli chcesz "średnie" kulki od łożysk do klepania blaszek to padaj adres na priva to Ci podeślę. W swoim wątku wkleiłem fotkę kulek i blaszek cobyś miał rozeznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 (edytowane) I właśnie to jest tu najpiękniejsze - bezinteresowne koleżeństwo Edytowane 30 Marca 2013 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Bo jak to w życiu ...są ludzie i taborety... Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 My to w wielu sprawach się zgadzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Kilka kolejnych na rozpoczęcie sezonu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Aaaa teraz to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Widzę że nie próżnujesz. Zostało Ci chyba spróbowanie odlewania gumek .Za patent ze słoikiem powinieneś dostać "jerkbaitowego nobla" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Ciąg dalszy Jest jeszcze jeden patent ale tu wolę poczekać żeby wcześniej z pomocą kolegi z forum przetestować go nad wodą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Redzi będą te 10 cm do testowania przed 1 Maja Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez rybson 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Patenciarz hehe - jak dostaną tym w głowę zgon murowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Kolejne jeszcze inaczej odleję bo wpadł mi do głowy konkretny patent ( będzie na fotkach do wglądu ) a Tobie Piotrku już powoli robi się paczuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 No no właśnie ustawiam lunetę do wiatrówki na listonosza jak się będzie PP opóźniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Widzę, że coraz ciekawiej się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 No no właśnie ustawiam lunetę do wiatrówki na listonosza jak się będzie PP opóźniać PP opóźniać nie możliwe Ja mojego listonosza tak wytresowałem że dzwoni zapowiadać że niesie przesyłkę i czy jestem w domu.Jak dzisiaj nie odbierałem to dzwonił co 20 minut aż w końcu się zlitowałem nad nim i odebrałem to powiedział że zostawił u sąsiada Sorki za offtop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Dobre milupa masz to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Siemasz, te bezstery wyglądają ciekawie, czekam na końcowy efekt i podzielenie się cennymi uwagami na temat tychże konstrukcji. Działaj Tomasz działaj Niebawem w ruch pójdą Twoje cykadki jak je odlejesz.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) Co wy myślicie o takiej pracy ????? Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Będą dobre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Tomku jak dla mnie praca bezstera a raczej jej brak-super Wczoraj Twój dostał kolorki i dosycha po lakierowaniu, na środę będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Tomasz Twoje wobasy dostały kolorki.Slider po testach, pięknie pracuje, mile mnie zaskoczył nad wodą bo myślałem, że będzie miał całkiem inną pracę a to był mój pierwszy raz z jerkiem więc porównania nie mam. Jeszcze raz dzieki za wsio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Tomek dzięki i ciesze się ale jednak praca bezsterowców z fotki do poprawy poświęce je i znajdę przyczynę tego wykładania Pierwszy raz robiłem takie rozmiary i taką wagę i tym bardziej mnie ciekawi co jest tym problemem Kilka ręcznie malowanych czekają na detale jak łuska ,skrzela i oczy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi