rybson Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 A tak z innej beczki pierwsze oklejanie tkaniną a la brokatową a dokładnie jakiś szal damski z pewexu za 2 zł Oraz pozostałem piankowce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 szczupak jak żywy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 fajne te oklejane szalem chetnie jednego przyjmę na wymiane za cos odemnie a szczupak rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 16 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) Powoli zabawa z ołowiem idzie .Pomysłów sporo bo konkurs oraz uczestnicy 1 klasa Odrobina żelaza z zamiarem kopii natury Myślę że taką cykadę zamknę na 5 g Pozdrawiam Tomek Edytowane 16 Października 2015 przez rybson 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Hej Tomasz, super, że wracasz do życia w lurebuildingu Brakowało mi tutaj Twoich ciekawych pomysłów na tworzenie przynęt. P.S Jak będziesz w pobliżu to zapraszam na kawę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Już kibicuję tej cykadzie, Nie ukrywam, że bardzo ciekawi mnie ten temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 17 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) Jutro dostaną kotwice i nad rzeką wstępne testy Edytowane 17 Października 2015 przez rybson 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Sto lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Stówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 setka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Stu latek w zdrowiu i szczęściu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eaw32 Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 100 lat, 100 uśmiechów, 100 wielbicieli, samych niedzieli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Jejku ale to leci serdeczne dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Wszystkiego najlepszego Tomku. Zdrowia, szczęścia,pociechy z Filipa i więcej czasu na udzielanie się w tym wątku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Konkurs charytatywny pora podciągnąć do przodu .Klasyk no ale samo wykonanie ze specjalnymi dodatkami co by mocy i własnej pracy dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Noooooo wreszcie coś pokazałeś.A jak cykady?Czyżby sprawa stanęła...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 ja teraz już mniej i bez fajerwerków ale ciągle coś dłubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Tomek zrób jakąś boleniówkę do konkursu to chętnie będę licytował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Tomek nawet sobie sprawy nie zdajesz jak jest mi miło to słyszeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Cyprys co do cykad to takie 5cm 6g dały mi sporo rybek Jutro jak będzie chwilka to opiszę jeszcze ogonki i prosty sposób wykonania Edytowane 2 Lutego 2017 przez rybson 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Ten sposób zobaczyłem gdzieś na necie i jest dobry więc pokażę jak ja to robię. W tym imadełku robię nacięcie centralne od przodu w stronę ogona ale zwiększając otwór od góry Kolejna sprawa to drut i odpowiednio doginam W otwór daję odrobinę distalu albo coś w stylu kropelka,wkładamy drut i zaciskamy kombinerkami .....z wyczuciem żeby niezdeformować oliwkiPapierem ściernym szlifuje nierówności i malowanie .Paletki nacinam przy otworze i zakładam bezpośrednio na krętlik Takie nacięcie wykorzystuję przy klasycznych obrotówkach i w jednej chwili nad wodą zmieniam je 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Inną bajką są odlewyI tak jak widać byle forma z gipsu ,krętlik oraz kawałek drutu wystarczy Rzeczka nizinna i miały brać okonie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Klasyk 2 cm będą w stylu a la kiełż .Jak ja nie lubię gdy w trakcie dłubania coś się kończy hmm ...tym razem drut 0.6 Tym co chcą takie pchły robić polecam balsę w listwach i tak 0.5*10*100 cm to koszt 10 zł przy czym balsa zawsze jest twarda .Bez problemy można ją kupić w sklepach modelarskich o różnych rozmiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 A dla czego nie montujesz paletki na kółko łącznikowe?Trochę łatwiej i praca nienaganna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Dobre pytanie ale odpowiedź jest taka że to mimo wszystko zmniejsza całą przynętę i jest mniej zabawy .W obrotówkach bezposrednio na strzemiączko tak daję i zmieniam paletki na różne odcienie w trakcie łowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi