Karpiu95 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Jakie wirujace ogonki robisz najlżejsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Może za wcześnie o tym pisać ale wstawie jutro prototyp mikro ogonka mały będzie bo z paletką 00 .Jakieś 2 g i tu problemem jest z kotwiczką bo tylko te mikro, mniej więcej tak jak przy blaskach podlodowych Czy ja dobrze zrozumiałem ??? Ale przy jakiej wielkości??? Edytowane 5 Lutego 2017 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 http://allegro.pl/drut-spawalniczy-nierdzewny-0-6-1kg-308-lsi-inox-i6102875804.html?reco_id=c16ad499-ebe9-11e6-98e2-56847afe9799&ars_rule_id=201 Może ktoś wie ile to ma metrów taki 1 kg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 czekam na ten prototyp mikroogonka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 http://4.bp.blogspot.com/_avPb02gsN0k/TKWhvS1jxwI/AAAAAAAAAKY/QzcR5BqBc0Y/s1600/drut.png 447m 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Spoko piękne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Ogon 2 g i tak jak widać wersja testowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 jak przejdzie testy pomyślnie to chcę być pierwszym nabywcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Górne oczko musisz przesunąć znacznie do tyłu. Co najmniej do połowy tułowia przynęty. Dolne możesz nieco przesunąć w przód. W tej pozycji przynęta nie będzie pracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 (edytowane) Janusz chodzi już po styku z wodą. Właśnie testowałem w wannie i syn mi się władował.Dzisiaj jeszcze wystawię filmik i dam szczegółowy opis jak to zrobiłem . Ale i tak jeszcze przegnę tak jak napisałeś ( to jest wklejony i zaciągnięty mały krętlik)Robert jeszcze rzeka musi do zweryfikować chociaż na jakieś starorzecza itp będzie ok Edytowane 6 Lutego 2017 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 (edytowane) No i jest ale opis wykonania jutro będzie Edytowane 6 Lutego 2017 przez rybson 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Piknie piknie:) Ale zafunduj sobie Kolego podlodówkę,lub coś w tym stylu.Ułatwia takie pokazy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 To fakt normalnie to wolę nad wodą .Jak coś widać to super bo kilka dni męcze nowy telefon i widzę że coś mi podstawia jak piszę hnmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Co innego obserwować na żywo,a co innego widać na filmie - myślę o takim kręconym nad rzeką czy stawem.I moim zdaniem właśnie w wannie są zdecydowanie lepsze warunki do pokazywania pracy przynęty.Jednakowe warunki oświetleniowe,brak prądów,jasne tło na którym doskonale widać pracę przynęty.I stosunkowo mała odległość - czyli duże zbliżenie.Tutaj mimo,ze przynęta maleńka - widać,że paletka wiruje.A jak będziesz miał chęć i czas zrób to samo nad wodą i porównaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 (edytowane) Dobre !!! Nigdy o wannie tak nie pomyślałem i zastanawiam się ile to jeszcze człowiek ma zakodowanych przekonań. Dzięki za cenną radę . Janusz oczko do kotwicy faktyczne lepiej jak jest do przodu wysunięte ale to do żyłki już nie .Dając je w stronę ogona zaczęło korpus wykładać .Wszystko przez paletkę a bardziej jej dynamiczną pracę co dało efekt hamowania tzn dupcia do góry idzie Edytowane 6 Lutego 2017 przez rybson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 A gdybyś nie pożałował wody, to jeszcze mógłbyś pokazać jak w opadzie pracuje... - to oczywiście żart... Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 (edytowane) Hihihi specjalnie ciągłem w wodzie po kostki i wgrywa się kolejny filmik Janusz tu fajnie widać to co opisałem a na pierwszy rzut oka wydaje się że można na odwrót założyć Edytowane 6 Lutego 2017 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Leżę i rozkminian to żelazo ....Cyprys twoja uwaga z tym krętlikiem i kółkiem też ma sens .Jutro sprawdzę czy to może daje lepszą pracę w trakcie opadu ??? I tak teraz fajnie śmiga tylko że przy tych mikro przynętach każdy detal ma znaczenie. Jednym z nich w tym przypadku jest jeszcze kształt paletki i jej wielkość. Dobra idę spać a po testach kolejnych znowu napiszę co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Hmmm Panowie a co do umiejscowienia oczek nie ma czasem też trochę wpływu sam kształt korpusu? Na obu zdj oczka rozmieszczone całkiem inaczej ale też kształy korpusów dosyć mocno się różnią mam wrażenie Nie znam się więc to czysta teoria z mojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Mam kilka patentów ale to pokażę oraz opiszę na daniach. Ostatnio o zimowym jaziu zasteskniłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 (edytowane) A teraz coś na konkurs charytatywny Klasyk okoń i płoć .Oba po 8cm długości oraz 7 gram wagi.Powstały z myślą o drapieżnikch ze starorzeczy czy też rozlewisk.Praca mocna szeroka.Pływaki Edytowane 21 Lutego 2017 przez rybson 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Jeszcze oko machniom ,ostatni raz lakier i do wody. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) Kolejnych 20 idzie na taśmę ale żeby nie bawić się w kreski,kropki itp zrobiłem sobie stępelek. W gumce wypaliłem rozgrzaną szpilką kilka linii oraz łebkiem kółka.Po kaponie oraz podkładzie w kolorze pyknę na każdej stronie woblerka .Tak też pomysł myślę godny przekazania bo w punktach gdzie robią pieczątki można cuda zamówić za parę zł ( sama guma bez obudowy pieczątki) pozdrawiam Tomek Edytowane 5 Marca 2017 przez rybson 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Alaryk dwa wybieraj i zabieraj oczywiście będą z kotwiczkami . Dziękuję serdecznie za licytację i pozdrawiam Tomek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi