rybson Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Uzbrojone i ustawione . Wszystkie tonące po 2.5 grama zainteresowanych serdecznie zapraszam na giełdę http://jerkbait.pl/topic/88993-s-jajusie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Bardzo dziękuję , mam nr telefonu to umówimy się, ale raczej bliżej weekendu, bo teraz w ogóle nie mogę. Co do wybierania to sam wybierz, oczywiście najłowniejsze kolorki:). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Jeszcze raz dzięki , będzie trochę czasu to przetestuję. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Przyjemność po mojej stronie jak te miętowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 W poszukiwaniu jazia mała niespodzianka na 2 cm woblerkaWłaśnie te Jajusie mają wrodzoną moc przekonywania większości ryb do brań 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Każdy z nas niesie swój krzyż ...A o ile lżej jak ktoś odrobinę pomoże http://jerkbait.pl/topic/89525-na-pomoc-kubie-zbi%C3%B3rka-funduszy-na-proteze-po-amputacji-nogi/ Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez rybson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Klasyk 4 cm i waga końcowa 5 g . Zawsze lubiłem je robić bo jeszcze bardziej lubię nimi łowić . Jedna rzecz jaka mnie dobija to te małe otwory..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 W zasadzie to już można łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Troszkę żelaza do uzbrojenia i nad Bug już za tydzień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 3 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Jak ja lubię łowić ryby na to magiczne czterocentymetrowe żelazo W ubiegłym miesiącu u mnie wręcz niezastąpiona przynęta a teraz kilka do wykończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 4 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Kaliber do penetracji dna czyli 6 cm i 15 g. Specjalnie z myślą o kilku dołkach na Bugu. Tu już forma do większej ilości bo rwanie gwarantowane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Coś tam wyschło i już kolejne się wieczorem zrobi . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Surówki 6 cm zrobione trochę zabawy ze szlifowaniem, otworami malowaniem i nad Bug 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Fajnie to wyszło.A patent z malowaniem już sprawdziłeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) Pewnie to jest magia prostych rozwiązań! Co ciekawe dorwałem próbki blach już zabezpieczonych i pomalowany z obu stron Dzięki jeszcze raz Edytowane 23 Czerwca 2017 przez rybson 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 (edytowane) Powrót do lipy i pierwszy swimbait resztę sami zobaczcie Edytowane 31 Lipca 2017 przez rybson 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Teraz tylko trzeba sprawdzić co na to szczupaki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Efekt końcowy cykad 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 2 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) Pierwsze już po udanych testach a teraz kolej na odrobinę większe Jeden zostanie modelem pod formę Edytowane 2 Września 2017 przez rybson 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 3 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Sesja rozbierana Cdn. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Witam, jestem bardzo zaintrygowany małymi cykadami. Chyba czegoś takiego szukam. PW Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 9 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Czwórki też się doczekały formy . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 10 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 (edytowane) A teraz kaliber mini i już ostatni w tym kształcie Cykada 3 cm i końcowa waga 3 g wyjdzie z tego żelaza Edytowane 10 Września 2017 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 10 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 (edytowane) No i trójka zrobiona teraz obie cykady matki do rozbiórki a paletki jako wzór do wycinania kolejnych zostają Edytowane 10 Września 2017 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Niezdecydowanym zaglądającym do wątku Rybsona, polecam w 100% przynęty przez niego robione. Całodzienne testy czterocentymetrowej cykady dały dziesiątki okoni, 2 szczupaki i małego bolka torpedę przy wyjmowaniu cykady z wody Skuteczność na poziomie najlepszych, dawno tyle brań nie miałem w ciągu jednego dnia. W kolejce na tą niedzielę wirujący ogonek roboty Rybsona i większe cykady. Pozdrawia nowy stały klient. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi