rybson Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Powoli do przodu są dwie formy z gipsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Tak z ciekawości...ile taka forma z gipsu wytrzymuje odlewów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbo93 Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Sam chętnie się dowiem bo szukam czegoś na odlewanie ołowiu na stelażach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 (edytowane) Gips to gips najczęściej kruszy się w miejscu mocowania stelażu . Ogólnie śmiało od 40 do 50 sztuk się zrobi bo kolejne już wychodzą z nadlewkami. Jeżeli jest to drut w 100 % powtarzalny (listki do cykad cięte laserem)a mówię o kształcie to nawet dwa razy tyle wyjdzie. Ja ręcznie doginam no i zawsze minimalnie inaczej wychodzi po czym gniazda w formie się kruszą ( pod stelaż ) . Robiąc samemu taką formę to jest praktycznie zerowy koszt a samo wykonanie jest proste i szybkie pozdrawiam Tomek Edytowane 27 Marca 2018 przez rybson 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Jeszcze jeden projekt trzeba zrealizować do końca miesiąca powoli ale do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Grzeczny synek.Przecież mógł "upuścić" bez pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 To jest moje największe szczęście i duma a jak na swoje cztery lata dobrze starego ćwiczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Poszło przygotowania uznaję za zrealizowane . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Ciekawy jestem finalnego efektu moze byc fajna alternatywa dla sklepowych ogonków Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) To już sprawdzone w tamtym sezonie dały sporo ryb te 7 g . Teraz już jest zestaw na każdy dołek . Jedna ciekawostka że zbrojenie robiłem złotą paletką typu swing .... może to przypadek ale okonie, pstrągi i sandacze siadały ( takie paletki tylko miałem ) Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez rybson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Karpiu95 warto od prostej oliwki zacząć http://jerkbait.pl/topic/16592-warsztat-rybsona-78/?p=2079487 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Poszło 4 g,7 g,10 g i 14 g bez uzbrojenia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Coś tam się wymęczyło w wolnej chwili uniwersalny zestaw 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Paski paseczki grzebień w roli głównej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Trochę żelaza w wodzie To co trzeba widać pozdrawiam Tomek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Jaźki na jajooo [emoji4] super przynęty Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 20 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Bardzo cieszą takie zdjęcia widząc że na innej wodzie dają ryby gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Jak ktoś szuka skutecznych cykad i innych metalowych cukierków, to polecam Tomka robotę w stu procentach. Okonie, szczupaki, klenie a ostatnio nawet sum 60cm na tetonie i żyłce 0.14 dał mi zajęcia na 20min.[emoji3] Praca nienaganna. Wykonanie coraz lepsze. Nic tylko łowić. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 29 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Piotrek która jej z pyszczka wystaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Zmieniałem często, ale na pewno 3cm jakaś jasna Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Trochę lżej 4 g z ostatniego wylęgu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Już w ten czwartek na Bugu granicznym test kolorów w klimacie disco oj daje po oczach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Chyba w klimacie "Rasta" , dałeś czadu Tomasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Super ogonki. Fajnie, że pracują przy tak wolnym ruchu. Moje sklepówki tak nie potrafiły. I malowanie się poprawiło w porównaniu do przynęt na początku.Cieszą oko, pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 A la ???? motyle 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi