rybson Opublikowano 23 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 (edytowane) Powoli ale już z górki . Po wstępnym wyważenia jutro test w jeziorku i tu jak się uda nagram jak chodzą W przeciwieństwie do tych wcześniejszych te mają szerszy rozstaw do mocowania kotwic dzięki czemu wejdą 1.0 Edytowane 23 Września 2017 przez rybson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 24 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Wieczorem film gotowe do ostatecznego ustawiania i wykończenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 27 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Poległem z filmem normalnie prawie utopiłem telefon.... Powoli jeden już idzie do wykończenia a dwa do małej korekty i jutro poprawki nad wodą . Żałuję tylko że tak mało czasu na te przynęty 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 4 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) Coś tam widać chyba 3 , 4 oraz 5 cm . Panie Piotrze połamania Edytowane 4 Października 2017 przez rybson 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 11 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 (edytowane) Swimbaity już po pierwszym lakierowaniu oraz szlifie Obecnie już po kolejnej kąpieli A tu paletki do czwórek Na dniach zrobię specjalnie dla Ciebie Mariuszu te większe tak jak pisaliśmy . Jeszcze raz dziękuję serdecznie za maskę Edytowane 11 Października 2017 przez rybson 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 14 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 (edytowane) Swimbait 15 cm 40 g Tomek te dla Ciebie jeszcze tylko odrobinę je dopieszczę W tle to takie tam rozmowy małżeńskie zalecam wyciszyć Edytowane 14 Października 2017 przez rybson 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 24 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Zawsze jak już mam pomysł to siadam i rysuję i właściwie jak to jestem w stanie zrobić realizuję projekt . Często możliwości techniczne dają górę i lądują w szufladzie Dostałem takie foto na telefon i przyznam że bardziej do mnie przemawia niż papier A tu pierwsze z wykorzystaniem techniki kosmicznej 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Trzy nowe formy oraz przygotowane listki do odlania Przy tej okazji serdecznie dziękuję za bezinteresowną pomoc oraz koleżeńskie wsparcie chłopaki Już teraz będzie szło jak po maśle więc proszę odrobinę cierpliwości i moje podziękowanie zrealizuję tymi przynętami pozdrawiam Tomek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 (edytowane) Projekt stalowa ukleja w trakcie Edytowane 12 Listopada 2017 przez rybson 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Świetna sprawa ta ukleja , trochę żałuję ,że sam odpuściłem cykady,bo to "magiczna przynęta".Trzymam kciuki za Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zapowiada się ciekawie napewno na wiosnę będą robic robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Tak myślę chociaż te niewdzięczne cykady często tyłek ratowały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 (edytowane) Wszystko w tym temacie forma jeszcze mokra Edytowane 12 Listopada 2017 przez rybson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Myślę ze bolki nie odpuszczą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 No to Teraz jazda forma już jest piękna Rybka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) Stary sprawdzony sposób na przeróbkę cykady aż się sobie dziwię że o tym zapomniałem Młodego wyciągnąłem z wanny i tak na szybko nagrałem;) Edytowane 13 Listopada 2017 przez rybson 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) Młody to ma z Tobą wesoło ale chwali Ci się, że nie musiał pływać razem z cykadą podczas nagrania A już bez kabaretu, bardzo ciekawa praca tego ustrojstwa, może w końcu kiedyś spróbuję nieco więcej czasu poświęcić tym przynętom bo widać w nich potencjał. Edytowane 13 Listopada 2017 przez Piotr Gołąb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Są trzy otwory i na każdym korpus inaczej faluje puki co fajnie staruje i ślicznie kręci w opadzie. Teraz jeszcze na Bystrzycy co nieco sprawdzę i wchodzi na stałe do pozostałych przynęt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Z kont ja znam ten widok!!! I tak dobrze że zabawki nie pływają jak u mnie A co do samej cykady to bardo ładnie się prezentuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Wieści z warsztatu Pele swimbait lewy i prawy Twój oraz te cykady Cieszę się że osobiście będę mógł je dla Ciebie podrzucić z pozdrowieniami Tomek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 (edytowane) Jeszcze lakierem śmierdzą Prawdziwe hand made teraz zobaczyłem że srebrna cykada ma namalowane tylko jedno oko Edytowane 15 Listopada 2017 przez rybson 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 (edytowane) Coś tam widać Edytowane 17 Listopada 2017 przez rybson 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Ten już będzie w fazie końcowej z żywicy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Zdrówka Tomku! No i oczywiście samych okazów... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Dziękuję serdecznie za pamięć I tak prawie 40 lat dzieciństwa zleciały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi