rybson Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Cykada 8 cm 20 g z uzbrojeniem w trakcie tworzenia . Pierwszy etap z przeznaczeniem pod formę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Takie coś 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Myślałem kiedyś o czymś takim, fajnie Ci wyszło. Rozumiem że będziesz wiercił jeszcze otwory jak w cykadzie? Edytowane 23 Stycznia 2019 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Dokładnie tak tylko wyważę ją. Jest taki prosty myk żeby dobrze z otworami trafić http://jerkbait.pl/topic/43680-fińskie-levusy/?p=1562272 Edytowane 23 Stycznia 2019 przez rybson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Ciekaw jestem jak się sprawdzi w boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Coś z cyklu jak to jest zrobione może komuś się przyda. Zamówiłem w firmie gumkę do pieczątki z wzorem łuski . Pierwszy tego typu projekt realizowali i powiedzmy że jest poprawny . Kolejny odrobinę będzie zmodyfikowany oraz powiększony bo tu plaster miodu wyszedł . W tym rozmiarze 5 cm na 2 cm to koszt 12 złotych . Teraz tylko trzonek i reszta jak w pieczątce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Świetny pomysł gdzie zamawiałes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Będąc na mieście wszedłem do pierwszej lepszej firmy która robi pieczątki . W sumie trochę pani była zdziwiona ale poszło po dwóch dniach odebrałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 7 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Silikon wysokotemperaturowy i pierwsze akcje A teraz w końcu przygotowania do wyjazdu nad Bug graniczny 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 (edytowane) Już dawno powinienem tu wrzucić rybki łowione na Tomkowe cykady Ostatni wypad był tak spektakularny w wykonaniu tej przynęty że w końcu się zmobilizowałem.Znamy wszyscy ten scenariusz "Ryby są ale nie biorą!" -przez cały dzień szukałem przynęty aby odczarować łowisko.Niestety rutyna ograniczała moje wybory do tych ostatnio skutecznych ...aż przypomniałem sobie o cykadach Tomka!-Przecież to łowi !!! ...Pierwszy rzut i siedzi boluś 40cm. Pięć minut później łowię dziadka 84cm(fot.)W między czasie próbuję łowić innymi sprawdzonymi przynętami, ale bez efektu. Zakładam cykadę ...i łup!Po godzinie mam na rozkładzie trzy bolenie. Koledzy schodzą z łowiska o kiju.Co ciekawe, łowna cykadą była ta, która ze względu na mniejszy rozmiar i szerszą amplitudę drgań, normalnie dedykował bym okoniom.Prawdopodobnie, gdyby nie to że była to ostatnia cykada od Tomka jaka mi została w pudełku, nie założył bym jej na te bolenie.Przypadek potwierdza regułę -Myśl nieszablonowo! Edytowane 27 Maja 2019 przez Remicki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 10 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 (edytowane) Trochę żelaznych insektów Edytowane 10 Listopada 2019 przez rybson 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 27 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 (edytowane) Ciąg dalszy kombinacji modyfikacji . Całe 2g na hakach nr 6 oraz 4 z paletą colorado 0 Edytowane 27 Listopada 2019 przez rybson 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 1 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Sezon można otwierać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 8 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Puki co prototyp ale takiego mi brakowało. Materiał to zywica z zalanym obciążeniem oraz system z dwoma kotwiczkami 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Będzie czym wodę mieszać 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Niezłe cykady :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Nowy rok i nowe projekty 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Wyglądają ciekawe. Aż by się chciało spróbować na nie połowić????Te cykady mogą się sprawdzić na boleniach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 No i poszło powoli do przodu. Pierwsze moje przynęty z żywicy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 11 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 (edytowane) Wygrzebany projekt w końcu doczekał się ukończenia . Pierwsze już gotowe na testy dla kolegi z forum który kilka lat temu podsunął mi taki pomysł Edytowane 11 Lutego 2020 przez rybson 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 (edytowane) Może komuś się przyda . Żelazko źródło ciepła, kawałek podkładki silikonowej jako nośnik ciepła oraz butelka żeby wprasować folie w korpus. Co do samej folii idealnie wychodzi na typowej do hot stampingu ale bez problemów może być ta do zdobienia paznokci Lepsze efekty są gdy korpus na przynajmniej jedną warstwę lakieru bądź podkład . Edytowane 2 Kwietnia 2021 przez rybson 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Żeby nasze przynęty były najpiękniejsze 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Proste, szybkie i skuteczne 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 4 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 https://youtube.com/shorts/1FjP8cmeCek?feature=shareSzybki film wart więcej niż tysiąc słów mam nowy rekord 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi