dzerwys Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Adam Slodowy normalnie ale fajnie! Da sie?Daaaa sie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 (edytowane) Edytowane 6 Listopada 2012 przez rybson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Robiłem cykady takie łezki ala ss po pstrąga i wyniki miałem, widzę że nawet fajnie ci wychodzą grunt ,że rybki je łykają szkoda że filmik słabej jakości i nie widać pracy ale tak to szacun dopracuj malowanie tochę i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Oj tam- operator zemnie do du.....malowanie na szybko bo bardziej chciałem sprawdzić prace i co ciekawe ma to sens Wali od pierwszego naprężenia żyłki w prostym prowadzeniu oraz podczas podrywania + silnie wyczuwanie na szczytówce tak samo w nurcie jak i na wodzie stojącej (sony xperia jako aparat nadaję się do zabawy a nie do filmowania ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 mam x10 mini i nawet fajnie mi służy filmiki kręci :-P no i dobrze hehe ja myślę nad cykadami które będą robiły jakieś fiku miku przy podciągnięciu ale to już wyższa szkoła jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes79 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Fajny patent z tymi śrubami. Można zobaczyć efekt końcowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Samo malowanie to już kwestia możliwości oraz pomysłów -te na biegu malowałem pod kontem samych testów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes79 Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 No i fajnie wyszło. Muszę przemyśleć, temat godny uwagi.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Moje pierwsze dzisiaj zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Prezes zamist myśleć chwila i zrobisz do większych dodaj jeszcze jedną śrubkę (lepiej dwie niż jedna większa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Moje pierwsze dzisiaj zrobione Fajne te blaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 (edytowane) / Edytowane 17 Listopada 2012 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 (edytowane) Odwiedziłem złom po blaszke miedzianą i tym zestawem końcówek waląc z całej siły wybiłem te wzory - śrubą na koniec żeby była blaszka wypukła Edytowane 17 Listopada 2012 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 (edytowane) Edytowane 18 Listopada 2012 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 (edytowane) Jak zawsze film do d .... mimo starań ale jak na materiały takie jak rękawiczka gumowa jednorazowa oraz gumka to efekty zadziwiające- 2 te w kropki pod ochroną (na wahadło też zawiesił się jeden) Edytowane 18 Listopada 2012 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 No teraz to tylko czekać jak tą swoją xperie na jerka przerobisz ,A tak poważnie to widzę ze głowę pełną pomysłów masz i fajnie fajnie kryzys idzie to się przyda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Zawsze się podzielę tymi pomysłami o ile będą przynosiły zamierzone efekty tak sobie wymyśliłem te paprochy z lenistwa żeby nie jechać do sklepu teraz jeszcze będzie dętka z piłki albo od roweru i zacznę prace nad twisterami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Hehe @Rybson nie daj się zwariować Już wystarczy że @Guciolucky z wibratorem utkną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Jig wobler surówka -przeznaczenie rzeczka ale w domu pierwsze testy w wannie zakończone pomyślnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 jednak filmowanie nie jest moją mocną stroną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 fajny pomysł tylko jedno mnie zastanawia dlaczego zrobiles tak dlugi drucik ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 orginał jest tak zrobiony jeszcze zmieniłem ustawie drutu tzn. bardziej pod kątem 45 i całość stała się wrażliwsza na podciąganie oraz opad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Wirujące ogonki z cykady -Pawle dało mi do myślenia to ci mi podpowiedziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Nie spodziewałem się tak dobrej pracy podczas delikatnego podciągania opadu oraz podrywu Następne będą ogonki techno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi