WOBLER-W1 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Cieszę się , że jakkolwiek Ciebie zainspirowałem . Ogonki pięknie wirują , pozostaje jeszcze znaleźć mądre miejsce na hak lub kotwiczkę . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Może coś da się zobaczyć na przodzie usunąłem troszkę ołowiu i dodałem otworek - myślę o haczyku na kółeczku łącznikowym ale to jeszcze się okaże czy będzie plątać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Sprawdzane w baniaku po 5 l wodzie -efekt to walenie po ścianach przy podrywaniu oraz opadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 (edytowane) http://imageshack.us/photo/my-images/72/p1060180j.jpg/folia alu do oklejania rur Edytowane 17 Grudnia 2012 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 bardzo rybne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 (edytowane) Jeszcze blaszki tylko coś się poplątało z tym wstawianiem fotek Edytowane 30 Grudnia 2012 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Coś a la pstrąg I już sprawdzone w ubiegłym sezonie ale bez jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Trochę miedzi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Kto nie ma miedzi ten w domu siedzi fajowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Ręczne klepanie przynosi fajne efekty dla każdej z tych blaszek a nawet wymusza wykorzystanie kotwiczki jako steru -już wiem że chwościki będzie trzeba zrobić bo tak zamiatają w nurcie Te wąskie zrobiłem z paska miedzi znajdującego się w starej wieży -brzeszczot ,wiertarka z wiertłem młotek i jazda a na koniec papierek ścierny . 8 sztuk robiłem 1.5 godziny tylko że dwie już urwałem nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Sezon rozpoczęty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Super - i to na swojego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Mam takie magiczne miejsce na Lubelskiej rzeczce nizinnej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 A ja z kropkowańcem muszę jeszcze miesiąc czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Wiem wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Gratulacje Kropka ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Dzisiejsze testy małych z jajem w wersji na Stevie Wondera fotki tych woblerów wstawię wieczorkiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Jakoś u mnie i dla mnie te małe to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 dla rybek widać też podstawa graty za udane styczniowe testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Bardzo fajne Wobki I gratulacje Rybek ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Domalowałem oczy i -zobaczcie Fotka robiona telefonem i jakoś nie bardzo ale najważniejsze widać Edytowane 6 Stycznia 2013 przez rybson 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Brawo Piekna Rybka ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 (edytowane) Wspomnienie - moje pierwsze własnoręcznie wykonane robactwo ( dokopałem się do starych fotek w kompie http://imageshack.us/clip/my-videos/651/dtif.mp4/Tu jest bardziej praca widoczna http://imageshack.us/clip/my-videos/24/6qa.mp4/ Edytowane 13 Stycznia 2013 przez rybson 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Genialne oczy. Widać, że te robale wyciągnięte zostały z dużej głębokości - musiały chyba być przyklejone do samego dna pudełka ale takie zapomniane są najlepsze xD Żyją jeszcze? Czy to tylko "stare" zdjęcia? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ostatnio koledze podarowałem nad wodą a na wisenke zrobi się lada dzień kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi