spy Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 To znowu ja Do tej pory zbiornik paliwa dawałem z tyłu. Dziś widziałem że montują ludzie też z przodu. Gdzie powinien być montowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patryk1125 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Tam gdzie nie będzie przeszkadzał. Jeśli linia paliwowa plątająca się pod nogami Ci nie przeszkadza to zamontuj z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemek Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Mi wygodniej mieć ją z tyłu pod ławką razem ze zbiornikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 2 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Aha, czyli zależne od wygody. Myślałem, że chodzi o bezpieczeństwo itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tasiek321 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Aha, czyli zależne od wygody. Myślałem, że chodzi o bezpieczeństwo itp.Ze względów bezpieczeństwa, przy zewnętrznym zbiorniku paliwa, powinieneś posiadać na jednostce pływającej gaśnice. No chyba,że się przepisy na dniach pozmieniały i ja o tym nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 ja dalem do przodu - lepiej wywaza lodke - tak samo ruszylem akumulator do echa do przodu do tego po ukosie a i tak jak plywam sam to by sie z 50kg balastu przydalo - mam zbiornik 12l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
spy
To znowu ja
Do tej pory zbiornik paliwa dawałem z tyłu. Dziś widziałem że montują ludzie też z przodu. Gdzie powinien być montowany?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi