Jabko Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 (edytowane) Cześć, ile dajecie końcowych warstw lakieru hertzlack? Do przynęt kleniowo/jaziowo/okoniowych i szczupakowych? Edytowane 10 Lutego 2022 przez Jabko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Przy małych woblerach pod klenie, jazie, daję 3 warstwy. W zupełności wystarczy. Mówię tu o woblerach z żywicy. Jak robiłem z lipy dawałem 4-5 warstw.Przy dużych, typowo szczupakowych, daje 6-8 warstw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbanful Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Jeżeli masz świeży lakier, w sensie rzadki, to możesz i na kleniowe dawać 5 na spokojnie. Jak zgęstnieje to 3-4. Na szczupakowe dawałem 6-7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi