Gość Marconi Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Nie mogę się chyba nazwać twórcą ale coś tam zacząłem klepać. Rzadko tu piszę i nawet nie wiem czy w dobrym temacie ten post. Admin może zmienić miejsce, bo jak rozumiem w temacie Lurebuilding się nie załapuje. Uznaje to za majsterkowanie, więc tu wstawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marconi Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Popełniłem tez kilka większych pod szczupłego. Jeszcze wychodzi to niezbyt dokładnie ale po tysiącu będzie lepiej . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Czy dokładne czy nie to mało ważne , najważniejsze żeby rybom się podobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marconi Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 A dziś nawet kilka patynowanych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Fajne patynowanie. Zrób też kilka ciemniejszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marconi Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 He he poprzednie nawet się rozeszły a że pogoda masakryczna to sobota zeszła na klepaniu następnych. Głównie patynowane ale są też na połysk. Waga 15 i 16 gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marconi Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 To dalej bawię się w kowala metaloplastyka . Blachy o wadze 19g, 21g i 22g z miedzi 2mm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 To dalej bawię się w kowala metaloplastyka . Blachy o wadze 19g, 21g i 22g z miedzi 2mm. Przeniosłem do Lure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi