universo Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Czy ekipa zamierza jeszcze działać w przyszłości ? Szkoda aby takie imprezy nie zostały wznowione 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karpiu08 Opublikowano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Ze swojej strony dodam, że nie będą kontynuowane. Sprawa związana jest z kilkoma kwestiami:- zupełnie nie opłacalne - po prostu przez ostatnie lata dołożyliśmy do tych imprez - koszty związane z organizacją są większe niż przychody (trzeba o tym jasno napisać),- mimo wszystko trudności w uzyskaniu sponsoringu od największych firm wędkarskich w Polsce - było kilka firm wzorowych, z którymi nam się fantastycznie współpracowało- ogromne zaangażowanie - organizacja jednej imprezy to wiele miesięcy przygotowań - nie widać tego w ogóle ale my tylko wiemy ile potrzebne było czasu i zachodu by pozałatwiać wszystkie pozwolenia, zezwolenia itd.- bardzo duża inwestycja prywatnego czasu i energii - ja powiem szczerze, że po cyklu kilku imprez to musiałem kilka miesięcy dochodzić do siebie Postanowiłem nie kontynuować cyklu. Były też plusy - wiele plusów. Ludzie. Super firmy, które mimo, że niektóre były małe oddawały nam swój czas, wszystko co miały by tylko pojawić się na imprezach, chwile radości, wspomnienia. Ale ... ja straciłem siły i chyba w ogóle pasję do wędkowania po tych imprezach Taka prawda. Po prostu był to ogromny wysiłek. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FidoAngel Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Ale ... ja straciłem siły i chyba w ogóle pasję do wędkowania po tych imprezach Taka prawda. Ale wcale już nie lubisz wędkować? Nie dobrze.....nie dobrze... Ja straciłem serce do wszelkich "zawodów", nawet towarzyskich, już bardzo dawno temu. Natomiast do wędkarstwa nie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dreadknight Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Koledzy mam prośbę. Zacząłem tak sobie wspominać te lata kiedy impreza się odbywała i może mógłby ktoś zrobić zestawienie wszystkich imprez „miasto-data (przynajmniej miesiąc i rok). Ja nie jestem w stanie odtworzyć ????. Piękne chwile… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 universo Opublikowano 15 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Ze swojej strony dodam, że nie będą kontynuowane. Sprawa związana jest z kilkoma kwestiami:- zupełnie nie opłacalne - po prostu przez ostatnie lata dołożyliśmy do tych imprez - koszty związane z organizacją są większe niż przychody (trzeba o tym jasno napisać),- mimo wszystko trudności w uzyskaniu sponsoringu od największych firm wędkarskich w Polsce - było kilka firm wzorowych, z którymi nam się fantastycznie współpracowało- ogromne zaangażowanie - organizacja jednej imprezy to wiele miesięcy przygotowań - nie widać tego w ogóle ale my tylko wiemy ile potrzebne było czasu i zachodu by pozałatwiać wszystkie pozwolenia, zezwolenia itd.- bardzo duża inwestycja prywatnego czasu i energii - ja powiem szczerze, że po cyklu kilku imprez to musiałem kilka miesięcy dochodzić do siebie Postanowiłem nie kontynuować cyklu. Były też plusy - wiele plusów. Ludzie. Super firmy, które mimo, że niektóre były małe oddawały nam swój czas, wszystko co miały by tylko pojawić się na imprezach, chwile radości, wspomnienia. Ale ... ja straciłem siły i chyba w ogóle pasję do wędkowania po tych imprezach Taka prawda. Po prostu był to ogromny wysiłek.Szkoda, wielka szkoda... bo to były najlepsze imprezy w Polsce pod względem organizacji jak i tego że dawaliście radę co zawody zaskoczyć czymś ciekawym nie daliście się nudzić uczestnikom, fajne różne miejsca do wędkowania, super ludzie i atmosfera, nocne maratony w środku Wrocka to coś czego się nie zapomni. Nigdy nie mów nigdy Remku może kiedyś jeszcze coś się wykluje. Zainteresowanie z roku na rok było coraz większe, a i trochę się przez ten czas też pozmieniało firmy tez coraz bardziej chętne na różne współprace i reklamę. A ekipę od organizacji mieliście mega mocna może teraz nawet jest " mocniejsza "... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
universo
Czy ekipa zamierza jeszcze działać w przyszłości ? Szkoda aby takie imprezy nie zostały wznowione
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi