Gość Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Serdeczne podziękowania dla wszystkich biorących udział w zarybianiu selektami pstrąga potokowego rzeki Kaczawy. W sumie w akcji wzięło udział 12 osób. Wszystko przebiegło sprawnie. Do wody trafiło prawie 1,5 tony pstrągów. Ryby zakupiono ze środków prywatnej firmy budowlanej. Wodom cześć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Erin a nie lepiej było by podziękować tylko tym kolegom a nie trąbić na całą Polskę że wpuścili świeże mięsko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Świetna akcja, aczkolwiek nie jestem pewien czy to dobry pomysł ogłaszać szczegóły na ogólnopolskim forum, myślę, że jeszcze do tego nie dorośliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Mamy nadzieję, że nowe mięsko przystąpi w tym roku do tarła. Taka liczba ryb z pewnością i tak będzie zauważona więc...a nie sądzę by ktoś z Mazur czy innego Pomorza jechał nad Kaczawę po mięso. Chodzi przede wszystkim o porwanie ludzi do coś robienia. Jak oglądałem zdjęcia z sypania tarlisk w lubelskim to jeszcze tli się nadzieja na ludzką normalność pomimo ogólnego niedorośnięcia. Najważniejsze by nasze działania nie zakończyły się jak wrocławsko-strzegomska próba mikrofonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi