Po wielu latach przebywania w strefie zieleni na Jerkbait.pl przyszedł czas aby się pożegnać z funkcją moderatora, jak to w życiu bywa pewne są tylko zmiany.
Podczas ostatniego zjazdu delegatów OM PZW zostałem wybrany do Zarządu OM, dlatego uważam że nowe obowiązki jakich się podjąłem i chciałbym je wykonywać jak najlepiej nie pozwolą mi na łączenie tych funkcji.
Z forum nie znikam, pozostanę jako forumowicz bo uważam że wiele spraw które warto zmieniać w PZW wyszło właśnie stąd, dlatego będę uważnie czytał Wasze głosy, opinie.
Pytanie
milupa
Moi Drodzy,
Po wielu latach przebywania w strefie zieleni na Jerkbait.pl przyszedł czas aby się pożegnać z funkcją moderatora, jak to w życiu bywa pewne są tylko zmiany.
Podczas ostatniego zjazdu delegatów OM PZW zostałem wybrany do Zarządu OM, dlatego uważam że nowe obowiązki jakich się podjąłem i chciałbym je wykonywać jak najlepiej nie pozwolą mi na łączenie tych funkcji.
Z forum nie znikam, pozostanę jako forumowicz bo uważam że wiele spraw które warto zmieniać w PZW wyszło właśnie stąd, dlatego będę uważnie czytał Wasze głosy, opinie.
Dziękuję za wszystko
Top użytkownicy dla tego pytania
4
2
2
2
Popularne dni
15 Lut
42
16 Lut
13
17 Lut
8
21 Lut
2
Top użytkownicy dla tego pytania
milupa 4 odpowiedzi
Friko 2 odpowiedzi
Fatso 2 odpowiedzi
Alexspin 2 odpowiedzi
Popularne dni
15 Lut 2022
42 odpowiedzi
16 Lut 2022
13 odpowiedzi
17 Lut 2022
8 odpowiedzi
21 Lut 2022
2 odpowiedzi
Popularne posty
milupa
Moi Drodzy, Po wielu latach przebywania w strefie zieleni na Jerkbait.pl przyszedł czas aby się pożegnać z funkcją moderatora, jak to w życiu bywa pewne są tylko zmiany. Podczas ostatniego zjazdu de
milupa
Zagrożeń się nie boję, a co do pokus może nie warto mierzyć innych swoją miarą. Wiele lat pracowałem w miejscach gdzie są znacznie większe pieniądze niż w PZW, jakoś nadal mogę spojrzeć sobie w lustr
66 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi