Skocz do zawartości
  • 0

Rezygnacja z funkcji moderatora

milupa

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Jeden z niewielu momentów, kiedy siedzę skonsternowany i nie wiem, czy klikać w "lubię to", czy w sumie to nie klikać :)

Mam tak samo.... ale w zarządach się bywa a na jerkbaicie się jest więc w przyszłośc patrzę z optymizmem. Piotrek ! Pamiętaj że jak coś to "pomożemy" :)

• Like 6

• 0

Moi Drodzy,

Po wielu latach przebywania w strefie zieleni na Jerkbait.pl przyszedł czas aby się pożegnać z funkcją moderatora, jak to w życiu bywa pewne są tylko zmiany.

Podczas ostatniego zjazdu delegatów OM PZW zostałem wybrany do Zarządu OM, dlatego uważam że nowe obowiązki jakich się podjąłem i chciałbym je wykonywać jak najlepiej nie pozwolą mi na łączenie tych funkcji. 

Z forum nie znikam, pozostanę jako forumowicz bo uważam że wiele spraw które warto zmieniać w PZW wyszło właśnie stąd, dlatego będę uważnie czytał Wasze głosy, opinie.

Dziękuję za wszystko  :)

Dzięki Piotrek, trzymaj się! :)

• Like 3

• 0

Moi Drodzy,

Po wielu latach przebywania w strefie zieleni na Jerkbait.pl przyszedł czas aby się pożegnać z funkcją moderatora, jak to w życiu bywa pewne są tylko zmiany.

Podczas ostatniego zjazdu delegatów OM PZW zostałem wybrany do Zarządu OM, dlatego uważam że nowe obowiązki jakich się podjąłem i chciałbym je wykonywać jak najlepiej nie pozwolą mi na łączenie tych funkcji. 

Z forum nie znikam, pozostanę jako forumowicz bo uważam że wiele spraw które warto zmieniać w PZW wyszło właśnie stąd, dlatego będę uważnie czytał Wasze głosy, opinie.

Dziękuję za wszystko  :)

Duuużo będziesz miał do posprzątania.... Powodzenia życzę!

• Like 4

• 0

Jeden z niewielu momentów, kiedy siedzę skonsternowany i nie wiem, czy klikać w "lubię to", czy w sumie to nie klikać :) gratki

Mam dokładnie tak samo ...

Powodzenia i masz mieć ADHD ???? jak nasza władza ????

Ps. Może jakie porozumienia chociaż będą od przyszłego roku ????

Edytowane przez Sławek Nikt
  • Like 1

• 0

Gratulacje awansu, trzymam kciuki za Twoje nerwy i nasze ryby. POWODZENIA ;)

Edyta: …a zapomniałem jest temat ws zarybień po co wam tyle szczupaka, mam przygotowany staw mogę na sezon przechować…;)

Papiery na dzierżawę też mam przygotowane :)

Edytowane przez Radbraw
  • Like 2

• 0

Piotrek,

powodzenia! Ciężko ten beton kruszyć, ale ktoś musi walczyć, by cokolwiek zmienić. U nas dziś udało się zawrzeć kompromis w sprawie programu odbudowy drapieżnika na lata 2023-2026. Jeszcze tylko przyklepka na zjeździe i otworzą, a raczej uchylą się drzwi do mentalnego postępu ;)

I pamiętaj, stosownie do naszej forumowej doktryny wszędzie promuj nokille :)

K.

Edytowane przez Krab
  • Like 6