Skocz do zawartości
  • 0

Rezygnacja z funkcji moderatora

milupa

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Słuchaj Piotr,

z tym zarządem, to się dobrze składa.

Widzisz, mam znajomego instruktora i on ma na sprzedaż trochę bulbulatorów... ;)

Dobra, to teraz rozumiem post z fb i podniosłeś trochę moje zaufanie do OM.

Nie będę gratulował, ciężka praca Cię czeka i masa wyzwań.

Wytrwania!!

Jeżeli będzie potrzebna jakaś pomoc daj znać.

• Like 1

• 0

Nie wiem czy jest to powód do gratulacji, bo wybór ten wiąże się z masą zagrożeń i pokus. Może być równie zgubny co urodziny u Mazurka. Najgorsze w tym jest to, że zostałeś działaczem PZW, a to na tym forum może być niewybaczalne... :P

Na dodatek za 4 lata możesz awansować z funkcji działacza na dziadka trzymającego się stołka lub beton związkowy..... także prędzej wyrazy współczucia ;) .

PS. Dołączam do loży szyderców.

• Like 1

• 0

Nie wiem czy jest to powód do gratulacji, bo wybór ten wiąże się z masą zagrożeń i pokus. Może być równie zgubny co urodziny u Mazurka. Najgorsze w tym jest to, że zostałeś działaczem PZW, a to na tym forum może być niewybaczalne... :P

Na dodatek za 4 lata możesz awansować z funkcji działacza na dziadka trzymającego się stołka lub beton związkowy..... także prędzej wyrazy współczucia ;) .

PS. Dołączam do loży szyderców.

Zagrożeń się nie boję, a co do pokus może nie warto mierzyć innych swoją miarą. 

Wiele lat pracowałem w miejscach gdzie są znacznie większe pieniądze niż w PZW, jakoś nadal mogę spojrzeć sobie w lustro i tego się trzymam.

Co do dziadka to pewnie za jakiś czas się nim stanę bo mam dorosłą córkę ale rodzina to jedyne miejsce gdzie mam zamiar nim być. 

Pozdrawiam i biorę się za pracę bo jeść się chce, no i żeby nie mieć "pokus".

• Like 23