Delbanka Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Moskitiera to klasyk Ja jednak długo szukałem odpowiedniego materiału, z nieco większymi oczkami. Trafiłem na Aliexpress na siatkę do połowu krewetek Kosztowała mnie 3 czy 4 zł, ale spełniła swoje zadanie: IMG_20181129_211550_HDR.jpg Reasumując - wszystko co ma dziury się nada Nie uogólniaj, nie wszystko z dziurami będzie się nadawać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwiraz Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Po głębszym przemyśleniu, zmuszony jestem przyznać Ci rację Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 (edytowane) Do odciskania łuski np na folii polecam i używam siatki z aluminiowej z filtra przeciwtłuszczowego z okapu kuchennego. Trochę droga sprawa ale można czasem dostać taki bez ramki dookoła jest wtedy trochę tańszy Edytowane 1 Stycznia 2019 przez Piotr.B 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi