witek Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Głęboki test, poważnej zabawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Głęboki test, poważnej zabawki Pochwal się co za zabawkę kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Olek E-3 ze szkłem Zuiko ED 12-60 SWD f2.8-3.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Teraz Witek poszalejesz z nowym sprzętem Petrus będzie zawstydzony Slider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Petrus będzie zawstydzony No taaaak.... bo moje fotki widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 taaaaa. perskiego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozik Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Jaja sobie robicie... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
range1970 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 To sfinks? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Qrde, wreszcie mnie zbanują za niewędkarskie fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 To kocurek rasy Maine Coon z mojej hodowli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Na Maine Coony choruję już od paru lat. Fajnych rozmiarów dorastają Mój dachowiec pokaleczył kiedyś tak yorka aż musieli uśpić psa, a był wielkości 4 miesięcznego Coon'a <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Mój dachowiec pokaleczył kiedyś tak yorka aż musieli uśpić psa <_< Też mi wyczyn A i nazwanie tej szczekaczki psem moim zdaniem, nieco na wyrost Co do meritum wątku- kociak niczym sfinks!! Piękny! PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 4-miesięczny maine coon waży ok. 4 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Zdecydowanie kot obronny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 To ile wazy dorosly osobnik 20kg?Lubie kotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 To ile wazy dorosly osobnik 20kg?Lubie kotki igor chlopaki z gaja sie zastrzela jak sie dowiedza ze masz najkuna ktory wszystkie lisy w okolicy pozarl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 24 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 To ile wazy dorosly osobnik 20kg?Lubie kotki Kotka ok. 7-8 kg, kocur 11-12 kg, kastrat więcej Oczywiście zdarzają się wyjątki, moja biała kotka jest drobna, 12-miesięczna waży niecałe 5 kg ale jest baaaardzo długa więc mam nadzieję, że po niej i kocurze z bardzo grubymi kościami coś fajnego się urodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi