gacopyrz Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 by było prawdziwe.Niemniej podzielę się informacją jaką ostatnio znalazłem na: http://www.fishing.pl/artykuly/sponsorowane/nowe_lowiska_spe cjalne Czy ktoś z Was cokolwiek o tym słyszał?Bardzo chciałbym by była to prawda, ale po prostu nie wierzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 idzie ku lepszemu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 ktoś nam spragnionym rybnych łowisk wędkarzom robi radochę,oby tylko była nawet w 50% prawda,gdzie to można potwierdzić???,bo tosz to odbiega od wszelkich kanonów polskiej niszczycielskiej działalnosci,oby była to prawda i oby wiecej takich działań to bedziemy krajem wędkwrskiego eldorado pozdro hasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Juz sobie to wyobrażam 5zł za dzień na odcinku specjalnym nad sanem . Spędziłbym tam cale lato PozdrawiamSlider <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 ludzie zaczeliby wykupywać działki nad sanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Rodziców bym namówił żeby sprzedali dom i nad sanem zamieszkac w nowym domku PozdrawiamSlider <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trout Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Z tego co wiem to Prima Aprilis dopiero za tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gacopyrz Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Z tego co wiem to Prima Aprilis dopiero za tydzien No właśnie ! Zaraz po przeczytaniu wstąpił we mnie niemal euforyczny nastrój. Dopiero potem na 100% ustaliłem, że podane w opisie adresy mailowe nie istnieją, co gorsza nie istnieje nawet domena anglergmbh.com Stąd moje wątpliwości, chociaż jako niepoprawny optymista gdzieś tam po cichu mam nadzieję, że nie okaże się to żadnym żartem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 tu jest o ty trochę napisane http://www.wcwi.pl/index.php?option=com_simpleboard&Item id=207&func=view&id=44945&catid=4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radeqs Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Dopiero potem na 100% ustaliłem, że podane w opisie adresy mailowe nie istnieją, co gorsza nie istnieje nawet domena anglergmbh.com Przecież napisałem, w jednym z pierwszych postów komentujących ten artykuł, że ta domena jest do wzięcia...A ha, no tak... ja to napisałem na WCWI, a artykuł jest na fishing.pl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gacopyrz Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 [Przecież napisałem, w jednym z pierwszych postów komentujących ten artykuł, że ta domena jest do wzięcia...A ha, no tak... ja to napisałem na WCWI, a artykuł jest na fishing.pl...Przepraszam Cię, po prostu nie zauważyłem Twojego postu przy pierwszym czytaniu, ale widzę, że zareagowaliśmy podobnie Dodatkowo w sieci brak info o takiej firmie jak Angler Gmbh, no ale nadzieję zawsze warto mieć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radeqs Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Nie masz za co przepraszać... To ja namieszałem, podałeś link do fishing.pl, więc wcale nie musiałeś w ogóle widzieć dyskusji na WCWI... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kuzyn Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Hmm!!! Optymizm!? Angler Gmbh... Jak się nie potrafi gospodarzyć we własnym kraju... Hiszpanie też (podobno) jak chcą połowić u siebie to kupują licencję u Niemca... ale jak mają być ryby. Szkoda, że nadal się nie uczymy na cudzych błędach i znów nową przypowieść Polak sobie kupi (...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michalm Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Ale już czepiając się szczegółów tego co T.Płonka napisał to ciekawe skąd by wzięli 30 ton potokowca do zarybienia Dunajca.Oczywiście mam na mysli Potokowca pochodzącego od tarlaków (przynajmniej) ze zlewni Dunajca. No i oczywiście ceny licencji absolutnie nie uwzględniają kosztów ochrony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Tą informację, na razie uważam za nieprawdę.Mam podobne uwagi jak wy.Firma Angler Gmbh nie istnieje. W internecie nie ma nic na temat tej fimy.Podane w artykule adresy mailowe także nie istnieją.Nie istnieje także domena anglergmbh.com. Na WCWI zadałem pytanie autorowi tego artykułu. Czekam na odpowiedź. Jak dowiem się czegoś konkretnego to napiszę w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michalm Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 To oczywista bzdura.Przecież ludzie z NS dali by znać, że ktoś odbiera im Dunajec.Aczkolwiek obawiam się, że będą zwroty obwodów.Płocko-włocławski to był precedens. ale będą następne. Płonka to znany żartowniś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Niestety ta informacja to głupi żart.Podobno Prima Aprillisowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Niestety ta informacja to głupi żart.Podobno Prima Aprillisowy... Bardzo głupi żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gacopyrz
by było prawdziwe.
Niemniej podzielę się informacją jaką ostatnio znalazłem na:
http://www.fishing.pl/artykuly/sponsorowane/nowe_lowiska_spe cjalne
Czy ktoś z Was cokolwiek o tym słyszał?
Bardzo chciałbym by była to prawda, ale po prostu nie wierzę ...
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi