Skocz do zawartości
  • 0

To zbyt piękne ...

gacopyrz

Pytanie

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

ktoś nam spragnionym rybnych łowisk wędkarzom robi radochę,

oby tylko była nawet w 50% prawda,gdzie to można potwierdzić???,bo tosz to odbiega od wszelkich kanonów polskiej niszczycielskiej działalnosci,

oby była to prawda i oby wiecej takich działań to bedziemy krajem wędkwrskiego eldorado :D

pozdro hasior :D

• 0

Z tego co wiem to Prima Aprilis dopiero za tydzien :D

No właśnie ! Zaraz po przeczytaniu wstąpił we mnie niemal euforyczny nastrój. Dopiero potem na 100% ustaliłem, że podane w opisie adresy mailowe nie istnieją, co gorsza nie istnieje nawet domena anglergmbh.com :(

Stąd moje wątpliwości, chociaż jako niepoprawny optymista gdzieś tam po cichu mam nadzieję, że nie okaże się to żadnym żartem

• 0

Dopiero potem na 100% ustaliłem, że podane w opisie adresy mailowe nie istnieją, co gorsza nie istnieje nawet domena anglergmbh.com :(

Przecież napisałem, w jednym z pierwszych postów komentujących ten artykuł, że ta domena jest do wzięcia...

A ha, no tak... ja to napisałem na WCWI, a artykuł jest na fishing.pl...

• 0

[Przecież napisałem, w jednym z pierwszych postów komentujących ten artykuł, że ta domena jest do wzięcia...

A ha, no tak... ja to napisałem na WCWI, a artykuł jest na fishing.pl...

Przepraszam Cię, po prostu nie zauważyłem Twojego postu przy pierwszym czytaniu, ale widzę, że zareagowaliśmy podobnie :D

Dodatkowo w sieci brak info o takiej firmie jak Angler Gmbh, no ale nadzieję zawsze warto mieć.

Pozdrawiam

• 0

Hmm!!! Optymizm!? Angler Gmbh...

Jak się nie potrafi gospodarzyć we własnym kraju...

Hiszpanie też (podobno) jak chcą połowić u siebie to kupują licencję u Niemca... ale jak mają być ryby.

Szkoda, że nadal się nie uczymy na cudzych błędach :( i znów nową przypowieść Polak sobie kupi (...)

• 0

Ale już czepiając się szczegółów tego co T.Płonka napisał to ciekawe skąd by wzięli 30 ton potokowca do zarybienia Dunajca.

Oczywiście mam na mysli Potokowca pochodzącego od tarlaków (przynajmniej) ze zlewni Dunajca. :lol:

No i oczywiście ceny licencji absolutnie nie uwzględniają kosztów ochrony.

• 0

Tą informację, na razie uważam za nieprawdę.

Mam podobne uwagi jak wy.

Firma Angler Gmbh nie istnieje. W internecie nie ma nic na temat tej fimy.

Podane w artykule adresy mailowe także nie istnieją.

Nie istnieje także domena anglergmbh.com.

Na WCWI zadałem pytanie autorowi tego artykułu. Czekam na odpowiedź. Jak dowiem się czegoś konkretnego to napiszę w tym wątku.