Skocz do zawartości

2 przynęty do pudełka… :)

tomaszpachalski

Rekomendowane odpowiedzi

Po oddzieleniu ziarna od plew, uzupełnieniu stanów, posortowaniu i poukładaniu, zostało mi w pudełku miejsce na 2 (dwie) przynęty. Cel - szczupak / wymagania - nie mniejsza niż 15 cm i nie cięższa niż 100g. Trochę w ramach zabawy i trochę w ramach doświadczenia kolegów - poproszę o typy ????

Buster jerk 15 cm 75 g. Dwa kolory które działają zajebiście na zmianę - zależnie od warunków. Niestety , minus taki że oba kolory już nieprodukowane.

Jeden to słynny C606 - stara wersja z odblaskowym spodem - nowe już bez niego. Masa ryb 90-100 cm

Drugi to C383F Pumpkin Perch - ryby 115,116 i 117 cm.

post-48513-0-47528300-1645277109_thumb.jpg

post-48513-0-44017100-1645277127_thumb.jpg

Edytowane przez godski
  • Like 3

A z Rapali do trolla zdecydowanie FMAG 14 i 18 cm plus Jaxon Karaś okoń 11 cm na zmianę.

ja polecam Jaxon karas karas.... ...

Na Mojego xrapa magnum 14 zielonego zlapalem ze 30 szczupakow w trolu przez 2-3lata. Tam juz prawie fsrby na nim nie ma taki pogryziony

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez selk

Ciekawa zabawa  :) Zakładam że masz w pudełku większość klasyków  

1. Strike pro X-buster

a93eec8f711351a9d67f51cc5280cf0a.jpg

2 Niedoceniana przynęta jenzi corrigator - jest kilka wersji wagowo - rozmiarowych polecam średnią ok 75g. Prowadzimy z przerwami. W czasie postoju tonie ruchem spiralnym głową w dół. Wtedy najczęściej następuje branie. 

dc71d672fdb3ca83.jpg

Edytowane przez Marcin Rafalski

Ciekawa zabawa :) Zakładam że masz w pudełku większość klasyków

1. Strike pro X-buster

a93eec8f711351a9d67f51cc5280cf0a.jpg

2 niedoceniana przynęta przynęta jenzi corrigator - jest 5 wersji wagowo - rozmiarowych polecam średnią ok 75g. Prowadzimy z przerwami. W czasie postoju tonie ruchem spiralnym głowa w dół. Wtedy najczęściej następuje branie. C

dc71d672fdb3ca83.jpg

Strike pro x-buster mam takiego czerwonego. Nigdy nic na niego sie nie uczepilo mimo wielu moich pròb

Strike pro x-buster mam takiego czerwonego. Nigdy nic na niego sie nie uczepilo mimo wielu moich pròb

A na mojego srebrnego i owszem. Mam też żółtego i jakoś nie bardzo. Choć o ile mnie pamięć nie myli ktoś meldował na zółtka ładną rybkę z Żarnowca

Buster jerk 15 cm 75 g. Dwa kolory które działają zajebiście na zmianę - zależnie od warunków. Niestety , minus taki że oba kolory już nieprodukowane.

Jeden to słynny C606 - stara wersja z odblaskowym spodem - nowe już bez niego. Masa ryb 90-100 cm

Drugi to C383F Pumpkin Perch - ryby 115,116 i 117 cm.

c383f.jpg

c606.jpg

Mam baby buster w tym, albo prawie identycznym kolorze.

Na ta chwile typ do uzupełnienia- Mikado Sicario 18cm ;)

Jeszcze jedna sztuka - chodzi mi po głowie X Rap Peto - ktoś używał ?

• Like 1

Obejrzałem filmy z pracą tego peta… w moim przekonaniu jednak złotówki nie warte przynety. Mam otusa w tej hybrydzie gumowoblera ale to inna bajka bo twisterowy ogon.

Także poszukiwania w toku ????

Edytowane przez spinspektor
  • Like 1