tomaszpachalski Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Po oddzieleniu ziarna od plew, uzupełnieniu stanów, posortowaniu i poukładaniu, zostało mi w pudełku miejsce na 2 (dwie) przynęty. Cel - szczupak / wymagania - nie mniejsza niż 15 cm i nie cięższa niż 100g. Trochę w ramach zabawy i trochę w ramach doświadczenia kolegów - poproszę o typy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Pokaż co już masz w tym pudełku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 (edytowane) Buster jerk 15 cm 75 g. Dwa kolory które działają zajebiście na zmianę - zależnie od warunków. Niestety , minus taki że oba kolory już nieprodukowane. Jeden to słynny C606 - stara wersja z odblaskowym spodem - nowe już bez niego. Masa ryb 90-100 cmDrugi to C383F Pumpkin Perch - ryby 115,116 i 117 cm. Edytowane 19 Lutego 2022 przez godski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundurowy Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 salmo sweeper 14 CYP i savage gear cannibal 15 cm Claun , o takie zestawienie było by u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 19 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 @BOB jakbym pokazał, to zabrakłoby emocji ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 rapala x-rap magnum minimum 14cm - najwieksze mamuśki Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 rapala x-rap magnum minimum 14cm - najwieksze mamuśki Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaA z Rapali do trolla zdecydowanie FMAG 14 i 18 cm plus Jaxon Karaś okoń 11 cm na zmianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 (edytowane) A z Rapali do trolla zdecydowanie FMAG 14 i 18 cm plus Jaxon Karaś okoń 11 cm na zmianę.ja polecam Jaxon karas karas.... ... Na Mojego xrapa magnum 14 zielonego zlapalem ze 30 szczupakow w trolu przez 2-3lata. Tam juz prawie fsrby na nim nie ma taki pogryziony Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 19 Lutego 2022 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 @BOB jakbym pokazał, to zabrakłoby emocji Chodziło o uniknięcie dubletów, ale jeśli zabawa w ciemno to:Sebile Acast Minnow MR 165mm Blue Althea Łapa i troll ok 5m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Jeden z moich typów to już wyżej wspomniany Buster Jerk ale taki kolor C030 a drugi to Salmo Jack HPE wersja pływająca. Jak nic nie idzie, to Jack potrafi zdziałać cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Dołączę się do zabawy. Moje faworyty, na które zlowiłem najwięcej ryb 85+ Guma - Mikado Sicario 18 kolor OP Wobler salmo perch 12 RR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 A jak serwujesz sicario ? Lekka główka i jerkowanie tą gumą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_S Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Ale zbrojenie ciezkie. Szpilki w szkło ciezko wchodzą Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 (edytowane) Ciekawa zabawa Zakładam że masz w pudełku większość klasyków 1. Strike pro X-buster2 Niedoceniana przynęta jenzi corrigator - jest kilka wersji wagowo - rozmiarowych polecam średnią ok 75g. Prowadzimy z przerwami. W czasie postoju tonie ruchem spiralnym głową w dół. Wtedy najczęściej następuje branie. Edytowane 19 Lutego 2022 przez Marcin Rafalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Ciekawa zabawa Zakładam że masz w pudełku większość klasyków 1. Strike pro X-buster2 niedoceniana przynęta przynęta jenzi corrigator - jest 5 wersji wagowo - rozmiarowych polecam średnią ok 75g. Prowadzimy z przerwami. W czasie postoju tonie ruchem spiralnym głowa w dół. Wtedy najczęściej następuje branie. CStrike pro x-buster mam takiego czerwonego. Nigdy nic na niego sie nie uczepilo mimo wielu moich pròb Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Strike pro x-buster mam takiego czerwonego. Nigdy nic na niego sie nie uczepilo mimo wielu moich pròb Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaA na mojego srebrnego i owszem. Mam też żółtego i jakoś nie bardzo. Choć o ile mnie pamięć nie myli ktoś meldował na zółtka ładną rybkę z Żarnowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 19 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 (edytowane) Ta przynęta jest intrygująca ???? Edytowane 19 Lutego 2022 przez spinspektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Ta przynęta jest intrygująca ????Ale kolega napisał wyraźnie "nie cięższa niż 100g" Więc raczej mniejsza siostra tu bardziej pasuje ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 A jak serwujesz sicario ? Lekka główka i jerkowanie tą gumą ?5-15g wkręt i dwie kotwice od spodu. Raczej jednostajne zwijanie z przyspieszeniem, delikatnym podbiciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonek@123 Opublikowano 20 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Sicario dobra guma,robi robotę ???????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 20 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Pro shad foxa 23 super natural pike i buster jerk c714g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 20 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Buster jerk 15 cm 75 g. Dwa kolory które działają zajebiście na zmianę - zależnie od warunków. Niestety , minus taki że oba kolory już nieprodukowane. Jeden to słynny C606 - stara wersja z odblaskowym spodem - nowe już bez niego. Masa ryb 90-100 cmDrugi to C383F Pumpkin Perch - ryby 115,116 i 117 cm. c383f.jpg c606.jpgMam baby buster w tym, albo prawie identycznym kolorze. Na ta chwile typ do uzupełnienia- Mikado Sicario 18cm Jeszcze jedna sztuka - chodzi mi po głowie X Rap Peto - ktoś używał ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Używałem. Ciekawa przynęta , ale dupy nie urywa. Została na rafie kamiennej na Bunn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 20 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 (edytowane) Obejrzałem filmy z pracą tego peta… w moim przekonaniu jednak złotówki nie warte przynety. Mam otusa w tej hybrydzie gumowoblera ale to inna bajka bo twisterowy ogon. Także poszukiwania w toku ???? Edytowane 20 Lutego 2022 przez spinspektor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi