Skocz do zawartości

2 przynęty do pudełka… :)

tomaszpachalski

Rekomendowane odpowiedzi

Obejrzałem filmy z pracą tego peta… w moim przekonaniu jednak złotówki nie warte przynety. Mam otusa w tej hybrydzie gumowoblera ale to inna bajka bo twisterowy ogon.

Także poszukiwania w toku

I tu mamy odmienne zdanie,łowi i to fajne konstrukcje szczupaków,dlatego też kupiłem inne przynęty podobnej budowie jak hybryd pike , zobaczymy
  • Like 2

Obejrzałem filmy z pracą tego peta… w moim przekonaniu jednak złotówki nie warte przynety. Mam otusa w tej hybrydzie gumowoblera ale to inna bajka bo twisterowy ogon.

Także poszukiwania w toku ????

Peto jest fajne na płytką wodę do szybkiego prowadzenia. Dobrze sprawdza sie w letnie miesiące, ale same maluchy miałem na to.

• Like 1

Na ta chwile dokupiłem Pike Tyson, Abu Beast twin tail i headbanger firetail. Jeszcze nie zdecydowałem co uzupełni pudło, ale jestem w toku oglądania Fly vs Jerk 13 i może coś mi wpadnie w oko.

PS Bolesław, nie mam w pudle wielkich wirówek. Największa to z paletka około 8cm.

Na ta chwile dokupiłem Pike Tyson, Abu Beast twin tail i headbanger firetail. Jeszcze nie zdecydowałem co uzupełni pudło, ale jestem w toku oglądania Fly vs Jerk 13 i może coś mi wpadnie w oko.

PS Bolesław, nie mam w pudle wielkich wirówek. Największa to z paletka około 8cm.

Duze wirowki nr5 lub numer 6 tzw krawaciarze ;) ... luz czerwona odblaskowa folia. Producent ma znaczenie drugorzedne

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Ja... lubię wirówki.. 4 lub 5tki.. albo większe. To statystycznie najpewniejsza dla mnie przynęta. Nie na okazy, ale by nie zejść o kiju gdy na nic nie biorą. Choć metrówkę mam na wiróweczkę w rozmiarze 2. No ale mowa miała być o 15 + więc już nie zaśmiecam wątku..????

• 3 tygodnie później...