BOB1 Opublikowano 20 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 ...zgoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Obejrzałem filmy z pracą tego peta… w moim przekonaniu jednak złotówki nie warte przynety. Mam otusa w tej hybrydzie gumowoblera ale to inna bajka bo twisterowy ogon. Także poszukiwania w toku I tu mamy odmienne zdanie,łowi i to fajne konstrukcje szczupaków,dlatego też kupiłem inne przynęty podobnej budowie jak hybryd pike , zobaczymy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Z gum mogę polecić małą znaną gumę Illex Dexter Shad. Są różne długości, ale jakbyś chciał taką sobie kupić, to bierz 17,5cm w kolorze pearl bone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 2x Konger Power pike 22 cm w kolorze 004 i 005. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Kierując się starą świecką tradycją: SG Cannibal 15 i Salmo Perch 14 FL. Oba w kolorze naturalnego okonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Obejrzałem filmy z pracą tego peta… w moim przekonaniu jednak złotówki nie warte przynety. Mam otusa w tej hybrydzie gumowoblera ale to inna bajka bo twisterowy ogon. Także poszukiwania w toku ????Peto jest fajne na płytką wodę do szybkiego prowadzenia. Dobrze sprawdza sie w letnie miesiące, ale same maluchy miałem na to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Mucha typu abu garcia hairy killer i najwiekszy szczur savage gear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 25 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Duża wirówka, mikołajek lub zayebarka.. jest w pudełku ? Mi się sprrawdza. Jedynie czasami zmieniam kotwice. Niektórzy zbroją z morskie, za grube moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 25 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Salmo pike 16sr i 16F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 26 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Salmo Slider 12cm i Westin Bulteez 18cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 26 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Salmo Slider 12cm i Westin Bulteez 18cmJaki kolor bulteez ? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 26 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Na ta chwile dokupiłem Pike Tyson, Abu Beast twin tail i headbanger firetail. Jeszcze nie zdecydowałem co uzupełni pudło, ale jestem w toku oglądania Fly vs Jerk 13 i może coś mi wpadnie w oko. PS Bolesław, nie mam w pudle wielkich wirówek. Największa to z paletka około 8cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 26 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Na ta chwile dokupiłem Pike Tyson, Abu Beast twin tail i headbanger firetail. Jeszcze nie zdecydowałem co uzupełni pudło, ale jestem w toku oglądania Fly vs Jerk 13 i może coś mi wpadnie w oko. PS Bolesław, nie mam w pudle wielkich wirówek. Największa to z paletka około 8cm.Duze wirowki nr5 lub numer 6 tzw krawaciarze ... luz czerwona odblaskowa folia. Producent ma znaczenie drugorzedne Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 26 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Ja... lubię wirówki.. 4 lub 5tki.. albo większe. To statystycznie najpewniejsza dla mnie przynęta. Nie na okazy, ale by nie zejść o kiju gdy na nic nie biorą. Choć metrówkę mam na wiróweczkę w rozmiarze 2. No ale mowa miała być o 15 + więc już nie zaśmiecam wątku..???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 2 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Jaki kolor bulteez ? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaBaltic Pike 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Sicario dobra guma,robi robotę jaki kolor wg Ciebie najlepszy ? ktos tu chyba pisał bloody perch ale Ty na zdjeciu pokazujesz inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi