Hubert89 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Drewno lipowe około 5cm i 4g. Tym razem wkrętki zamiast całego stelażu. Film z pracą woba. https://www.facebook.com/WobleryHM/videos/688396532860035 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert89 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Hybryda wobka i miekkiej przynęty, drewno lipowe, wkrętki, proste malowanie aero. Film z pracą woba. https://www.facebook.com/WobleryHM/videos/1208934416639337 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 I to jest słuszna koncepcja. Gumowe dopalacze często wabią leniuchów, olewających gołego wobka. Poeksperymentuj też z kopytkami i twisterami na przegubie z kółka łącznikowego. Najzwyklejszy twister Mikado w konfiguracji z jerkiem suspending robi robotę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert89 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Spontaniczne podrygi póki co jeśli chodzi o przynęty tego typu, nasłuchałem się i naczytałem wiele dobrego. Przetestuję na kropkowańcach w styczniu. Na plus na pewno jest fakt, że w nurcie w konfiguracji z miękkim twisterem nie ma opcji żeby zgasł. Czas pokaże ... albo lepiej ryby. Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert89 Opublikowano 12 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Kurzy się trochę tutaj. Mała baryłka kleniowo jaziowa, jajcarz. Próby z gąbką i pędzlem... aerograf miał urlop 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 12 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Bardzo ładny i w bardzo porzadanych kolorach przez klenie,będzie kosić.A pedzel ma to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert89 Opublikowano 13 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 Dzięki. Farba na grzbiecie tak swoją drogą od Ciebie jest, efekt metalik w słońcu fajny,ale nie za bardzo oczojebny, pasuje mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 14 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 U mnie taki od ien kleksy lubia,a kolor zawsze można zmienić, fajna baryłka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert89 Opublikowano 27 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Kolejny baryłkowy wobler, malowanie z pomarańczowym brzuchem, sprawdziło się dużo razy. Farbą typu kameleon przeciągnięty delikatny efekt łuski, słabo to widać na zdjęciach. Nieco ponad 30mm waga 3,5g - pływak. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert89 Opublikowano 28 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 Al'a strzebla, w słońcu trochę (mam nadzieję, że widać) dyskotekowa górna część wobka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert89 Opublikowano 29 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Cosik na bardziej przybrudzoną wodę ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert89 Opublikowano 30 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Jako uzupełnienie do pstrokatej baryłki, trochę wideo z warsztatowych fresków może się komuś przyda. https://www.youtube.com/watch?v=x2Pcvo6gw3o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert89 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Szaro - bura aura na zewnątrz pcha mnie w kolory. Oczywiście trochę szaraków też nie zabrakło, co by balans był... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert89 Opublikowano 2 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Balsa doczekała się na swoją kolej. Trochę ponad 5cm i 4,5g, tonące, szkielet po całości 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi