Fatso Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 (edytowane) Może jakiś Led Lenser MH10, albo H8R. Obie, to czołówki, dość jasne i z bardzo dobrym zoomem. Miałem kilka latarek (ręcznych) tej firmy, a teraz mam jedną (MT14). Z każdej byłem bardzo zadowolony, szczególnie MT14. Ma całkiem przyzwoite skupienie, ale i szeroki snop jest porządny. Regulacja skupienia jedną ręką. Akumulator długo trzyma. Jeśli zoom jest ważny (dla mnie bardzo), to chyba lepszego, niż w wykonaniu Led Lensera, nie ma. Edytowane 22 Lutego 2022 przez Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Ręczna mocna, mała i najlepsza jaką używałem ledlenser TT. Używam z bateryjkami AAAx3. Czołówka do tego i światła pod dostatkiem ???? Tego ledlensera szczerze polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi