Millenniumkris Opublikowano 20 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Witam serdecznie zainteresował mnie starszy model kołowrotka Nomura isei. Czy ktoś go używa ? Jakie są ogólne odczucia .Czy jest wart zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 20 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Witam serdecznie zainteresował mnie starszy model kołowrotka Nomura isei. Czy ktoś go używa ? Jakie są ogólne odczucia .Czy jest wart zakupuMam dwa, tylko pod innym brandem - Jeveco NeverStop. Było już o nich na forum, poszukaj. Te moje to 3500, miałem też 2500 i z tego co pamiętam, różnica jest tylko w wielkości rotora i szpuli. Używam na trocie i szczupaki. Mocne konstrukcje ale nie bez mankamentów. Ogólnie jestem zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenniumkris Opublikowano 21 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 (edytowane) To nie jest giełda!Takie tematy załatwiamy na priv. Edytowane 21 Marca 2022 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi