Kuba Standera Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 HejMógłby jakiś dobry człowiek wyjąć z SXa szpule i cyknać fotkę?Chodzi o nowsze modele, z krótką ośką i infinity 2?O co chodzi? Czy do nowego Sxa wejdzie szpula ze starego premiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 . Nie wiem czy o to Ci chodziło. Nigdy nie miałem premiera wiec nie mogę stwierdzić czy będzie pasować czy nie Fotki cykane na szybkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 A mógłbyś nie pod kątem tyko centralnie prostopadłe do osi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 a mogę jutro...bo światła brak, no chyba że tylko poglądowo edit:no dobra coś jeszcze mam: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 tylko poglądowo, szerokość ośki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Te fotki wystarczą czy jeszcze coś pstryknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Editu nie zauważyłemTak te fotki sa ok, dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 czyli pasuje do revo sx? szpula od premiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 4 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Niekoniecznie ze starego, ośka wygląda na foto które miałem inaczej trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Wtrącając się srki... - jaka jest różnica między modelm revo SX 2010 (cały czarny) a tym? Byłbym bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Z tego co wiem, główną różnicą jest wprowadzenie do tego modelu systemu infinity spool.W starszych modelach szpula ma długą ośkę, wychodzącą aż do docisku. W STX, Premierze, ale i w nowych STXach czy Inshore'ach jest rozłączana - przy wciśnięciu zwolnienia szpuli przedłużenie ośki unosi się (musiałbyś zobaczyć wewnatrz jak wygląda wysprzęglenie szpuli w multi) i odłącza od ośki szpuli, która dzięki temu trochę luźniej zasuwa. Choć docisk - działa. Mniejsze opory podczas rzutu.Stąd teoria, ze szpula z premiera - lekka - powinna pasowac do SXa, jednak z posiadanych foto wygląda że strona kołowrotka wygląda trochę inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Ja jednak zamówiłem sobie model 2010 bo jest do tej pory bardzo chwalony - a czy lepszy od nowego 2012 - nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi