Skowron24 Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Witam!Postanowłem spróbować swoich sił i zrobić własne jerki. Mam jednak problem z ich pracą: dociążyłem je ołowiem ale poprawnie pracują dopiero kiedy założona jest tylko kotwica brzuszna. Po dodaniu kotwicy na ogon jerk nie chce pracować.Macie jakieś rady co zrobić, co poprawić w takiej sytuacji??Dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Pierwsze co, to przesłać zdjęcia. Bez tego nie ma co wróżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron24 Opublikowano 21 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Przesyłam fotkę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 I co tam mu się z dupalem dzieje jak kotwicę dołołżysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron24 Opublikowano 21 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Jak kotwice dołożę to przestaje pracować, jak założę mniejszą niż ta na brzuchu to coś się dopiero zaczyna dziać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Ja bym dał oba duże punkty obciążenia po obu stronach dolnego oczka, a dupę odciążył zupełnie boctam chyba też jakiś śrut wsadziłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron24 Opublikowano 21 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 No bede musiał pokombiniwać bo jak tylko brzuszna kotwica jest to śmiga super i troche szkodaby bylo zmarnować jerkaDzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Kiedy robisz takie pękate bardziej zbite jerki to zaczynaj od 1 punktu obciążenia w najszerszym (najwyższym) miejscu korpusu. Jeśli chcesz wsadzić dwa punkty to od środka zaczynasz i przesuwasz w przód i w tył. Nie wiem ile wsadziłeś śrutu do środka ale dobry jerk powinien pływać, ewentualnie lekko tonąć bez kotwic. Duża szansa, że go za bardzo nabiłeś ołowiem i dlatego nie chce współpracować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron24 Opublikowano 21 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Muszę poświęcić trochę czasu żeby ogarnąć punkty instalowania ołowiu. Dzięki za szybką odpowiedź i konkretne rady! Popróbuję i zobacze co uda się zrobić.Dzięki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Klepnij na klawiaturze "Salmo Slider RTG". Myślę, że wzór godny naśladowania, bo praca, jak na jerka, wzorowa. Jedyna trudność, to dobrać taką ilość ołowiu, by tonął w zadowalającym tempie. Z tytułu rozmieszczenia ołowiu i stelaża, polecałbym robić z połówek. Mniej szpachlowania, dostęp łatwiejszy i grzechotkę można dorzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi