koyot Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Poszukuję główek wolframowych do haczyków trokowych, największe jakie widziałem to 2gr mamy coś cięższego ? Nigdy nie robiłem własnych główek, co polecacie cięte czy zwykłe ? Ogólnie potrzebuje główek do Jigów 1,5 - 5gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snejki Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 https://caddis.pl/product-pol-22026-Glowki-Wolframowe-Slotted-6-4mm.html Czołem! co masz na myśli z tym hakiem trokowym? Tutaj masz chyba największe na rynku. Są od niedawna i kosztują dużo w porównaniu do mniejszych rozmiarów. Pozdrawiam,Snejki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyot Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 znalazłem 7mm ale to już chyba max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 znalazłem 7mm ale to już chyba maxJeśli możesz podeślij namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyot Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 ten sam link w tabeli ostatnie 3 pozycje. https://caddis.pl/product-pol-22026-Glowki-Wolframowe-Slotted-6-4mm.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrobajt Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Do cienkich haczyków to wolframowe czeburaszki powinny się nadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyot Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Ale zestaw na czeburaszce robi się większy , a zależy mi na samym haczyku z koralikiem np. 3gr - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snejki Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Ja ten temat przerabiałem i jak mi było mało to jeszcze oprócz główki wolframowej dociążałem lametą ołowianą hak. Robiłem tak przy kręceniu kogutów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrobajt Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Tak tylko jak wyjmiesz drut z czeburaszki a w miejsce drutu wkładasz haczyk , przecież czeburaszka bez drutu jest podobna do '' tungstena ''. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Tak jest, wolframowa czeburaszka jest "większa" od główki jedynie o ten drucik. Przy czym ową różnicę (w dużej mierze subiektywną) można zniwelować rezygnując np. z agrafki.Poza tym jeśli chodzi o te koraliki z zalinkowanego sklepu, to 2,90 zł za niespełna 2-gramową wolframową kuleczkę wychodzi drożej niż np. za oferowane tu nieraz na forum 2-gramowe wolframowe czeburaszki, których ceny oscylują zazwyczaj w granicach 2 zł. Za 2,90-3 zł można natomiast niejednokrotnie kupić czeburaszki 3-gramowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi