igorglinda Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Hubert Janeczek i Tartak Fly Fishing Center zapraszają na warsztaty muchowe, które odbędą się w terminie 26 – 28 października w siedzibie Tartak FFC. Warsztaty obejmują pokazy i naukę kręcenia much dla początkujących i średnio zaawansowanych krętaczy. Zajęcia poprowadzi HubertJaneczek, kilkukrotny zwycięzca światowej ligi krętaczy magazynu FF & FT.Warsztaty rozpoczynają się w piątkowe popołudnie 26/10, kończą się w godzinach popołudniowych w niedzielę 28/10.Cena 350zł od osoby. W cenie - warsztaty, zakwaterowanie i wyżywienie w ośrodku Tartak FFC.Każdy z uczestników zobowiązany jest posiadać swoje imadło, lampkę i podstawowe narzędzia do kręcenia much. Materiały zabezpiecza sklep internetowy salar.plIlość miejsc ograniczona. Szczegółowe informacje już wkrótce na stronie: www.tartaknadbobrem.comZainteresowanych prosimy o kontakt: tartakflyfishing@gmail.com lub tel. 607 103 249 ZAPRASZAMY ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Ech, fajna impreza.Myślę, ze dla wielu ludków z forum to okazja na duzy skok jeśli chodzi o kręcenie, a pewnie i łowienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igorglinda Opublikowano 4 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 " Warsztaty muchowe z Hubą" Warsztaty rozpoczynają się w piątkowe popołudnie 26/10/2012 około godziny 18.00w siedzibie Tartak Fly Fishing Center www.tartaknadbobrem.comGodz.20.00 kolacja dla uczestników warsztatów, wprowadzenie przez HubertaJaneczka. Sobota 27/10/2012 godz. 09.00 śniadanie, godz. 10.00 rozpoczęcie pokazu - sucha mucha, warianty/materiały/techniki:-sucha mucha tradycyjna-sucha mucha wariant z poziomą jeżynką-sucha mucha wariant z jeżynką paraloop.Godzina 11.30-13.00 Uczestnicy pod okiem Huberta wykonują swoje warianty suchych much.Godzina 13.00 – przekąska południowa – lunch.Godzina 13.30-15.00 pokaz kręcenia mokrych much w wariantach:-mokra mucha ze skrzydełkami(masowanie skrzydełek,konstrukcja/proporcje)-mokra mucha softhackleGodz. 15.00 uczestnicy pod okiem Huberta wykonują swoje warianty.Godz. 16.30- 18.00 pokaz kręcenia nimf w różnych wariantach naśladujących podstawowy pokarm ryb.Godz. 18.00-19.30 uczestnicy pod okiem Huberta wykonują swoje warianty.Godzina 20.00 ognisko - grill (kolacja)Niedziela 28/10/2012 - śniadanie godzina 09.00.Godz. 10.00 pokaz kręcenia-streamery-warianty/sposoby wykonania.Godz.11.30 uczestnicy pod okiem Huberta wykonują swoje warianty.Godz.12.30-14.00 freestyle muchowy pod okiem Huberta(pytania/odpowiedzi/korekcja błędów)Godz. 14.00-Lunch.Godzina 15.00 zakończenie warsztatów. Dla zainteresowanychmożliwość łowienia w pobliskim Bobrze w godzinachpopołudniowych.Oczywiście wszystkie pokazy i zajęcia praktyczne mogąnieznacznie przesunąć się w czasie. Każdy z uczestników zobowiązanyjest posiadać swoje imadło, lampkę, podstawowe materiały i narzędziado wykonywania much. Część materiałów i haki zabezpiecza sklep internetowysalar.pl.Cena 350zł. obejmuje warsztaty, zakwaterowanie i wyżywienie.Liczba miejsc ograniczona.W czasie warsztatów Hubert opowie o trickach, sposobach iwielu technikach kręcenia much, jako ceniona postać w świecie Flytying-u, będzie do dyspozycji osób biorących udział w warsztatach. W jedenweekend dowiecie się tego co czasem zajmuje lata. Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 . W jedenweekend dowiecie się tego co czasem zajmuje lata. To prawda, żaden opis czy nawet filmik na YT nie zastąpi żywego człowieka ktory najpierw pokaże, a później w razie W za ręke weźmie i pokaże jeszcze raz. Bardzo ciekawy program, myslę ze wielu naszych forumowych krętaczy mogło by skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 To prawda, żaden opis czy nawet filmik na YT nie zastąpi żywego człowieka ktory najpierw pokaże, a później w razie W za ręke weźmie i pokaże jeszcze raz. Bardzo ciekawy program, myslę ze wielu naszych forumowych krętaczy mogło by skorzystać. Racja, ja swego czasu z Bujem spędziłem cały dzień przy imadle i różnicę widać na moich muchach olbrzymią. Choć w dalszym ciągu do ideału brakuje mi dużo. Warsztaty takie to fajna rzecz, niestety termin mi zupełnie nie odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Niestety i mi termin nie pasuje. Wolne mam w połowie października i nie ma jak tego przesunąć :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi