Skocz do zawartości

Kołowrotek Ryobi Ecusima vs Ryobi Virtus. Który wybrac?

dziamber

Rekomendowane odpowiedzi

Nie dajmy się zwariować. Nie zarżniesz kołowrotka gumami 5 cm lub obrotówkami nr 2. Kup taki który lepiej pasuje Ci do wędki.

Jeśli łowisz obrótówkami nr 4 to kup 4000 lub szukaj tego Slamera ????.

• Like 1

Nie dajmy się zwariować. Nie zarżniesz kołowrotka gumami 5 cm lub obrotówkami nr 2. Kup taki który lepiej pasuje Ci do wędki.

Jeśli łowisz obrótówkami nr 4 to kup 4000 lub szukaj tego Slamera .

Chodzi o to żeby miał precyzyjny hamulec i jak najlepszą kulturę pracy. Mam akurat Arctice CF 4000 z Ryobi i w tej cenie nie miałem lepszego młynka w rękach dlatego do okoniówki też postanowiłem poszukać Ryobi. Najcenniejsza byłaby opinia która miała do czynienia z ecusimą i virtusem.

Używany Ryobi Zauber, Applause,Penn Slammer często srzedają koledzy w dobrym stanie,szukaj :)

Tu są teraz tacy łowcy okazji że kupić coś fajnego w dobrej cenie graniczy z cudem.. Już lepsze ceny już ludzie mają na olx, a kiedyś tak nie było. Wogóle mam wrażenie że to forum mocno podupadło i nawet ludzie się już tak chętnie nie dzielą wiedzą jak kiedyś  :unsure:

Chodzi o to żeby miał precyzyjny hamulec i jak najlepszą kulturę pracy. Mam akurat Arctice CF 4000 z Ryobi i w tej cenie nie miałem lepszego młynka w rękach dlatego do okoniówki też postanowiłem poszukać Ryobi. Najcenniejsza byłaby opinia która miała do czynienia z ecusimą i virtusem.

Sprzedałem pewnie 300 czy 400 Ecusim i kilkadziesiąt Virtusów.

W tej cenie są to małoawaryjne kręcioły. Hamulec przyzwoity. Za tą kasę są OK.