sukingad Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Witam Wszystkich dłubaczyDzisiaj przemierzając Lidla natknąłem się na cudo o nazwie aplikator kamieni strassu. Działa toto przez podgrzanie kleju termicznego na jednej stronie kamienia i w ten sposób przytwierdza go do katowanego przedmiotu- kiecy, paska, torebki etc.(w moim przypadku będą to raczej obroty i wobki). Pomyślałem, że sobie sprezentuję pod kątem przyszłego majstrowania i zadobyłem. Zainteresowanych odsyłam do poniższego linka:http://www.lidl-service.com/static/9117702/66125_PL.pdf Maszyneria spakowana jest w śliczny różowy kartonik i kosztuje niecałe 40 zeta. Warto kupić w lidlu bo na allegro (aplikator jetów/aplikator dżetów) kosztuje od 59 do 150 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Naświetl proszę co tym bedziesz robił, bo jakoś nie ogarniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Wstępnie planuję pooklejać skrzydełka paru obrotówek i chciałbym zrobić wobka z tymi kamykami(jakiego, to na razie top secret, ale jak będzie gotowy, to wrzucę na forum). W sumie przy odrobinie wyobraźni można tym będzie kilka fajnych przynęt podpicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 To teraz już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Ale to ma się rybom podobać a nie twojej kobiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Ale to ma się rybom podobać a nie twojej kobiecie I tutaj polemizował nie będę, bo czy spodoba się rybom czy mojej lubej to i tak wyjdzie mi na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 pomysł dobry do robienia wobkom oczek, szczegłonie tym które nie mają ale jak stras-kamyki nakleisz na listek obrotówki to predzej przestanie się krecić niż zwabi rybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Zawsze można odkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi