cyprys19 Opublikowano 2 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 CześćKonkurs na "pstrąga lutego " miał niewielki odzew,ale liczymy na WAS i postanowiliśmy zorganizować kolejny."ryba marca"- tak nazywa się ten konkurs i polega na wstawianiu foto ryby złowionej w tym miesiącu.Fotka z największą ilością polubień wygrywa zestawy przynęt.Bardzo proszę o niekomentowanie zdjęć,a tylko wciskanie polubieńOde mnie zestaw gum na pstrągi i okonie.Kolega @Jacek.Hetflaisz ufundował zestaw swoich wahadełekKolega @Gajosik ufundował zestaw 7 woblerówKillerEGG 20 waga 1,8g długość 20mm 4sztKillerEGG FAT 19 waga 1,2g długość 19mm 3szt 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 2 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Małe co nieco z pod mojej ręki ????. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 4 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Za namową kolegi Marcina, zabawę czas zacząć 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Sorry...Ale nie chciał za pozować... 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 I to już wszystkie ryby złowione w marcu ?Zachęcam -jeszcze jest czas na wstawienie fotki Koledzy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin89 Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Jeszcze świeżutki, wstawiam prosto z nad wody???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Z początku marca, przyłów podczas pstrągowych podchodów. Jak zawsze dający dużo wędkarskiej radości????. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Z tym problemu nie było 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Panie i Panowie mam zaszczyt ogłosić ,że konkurs na "rybę marca " Wygrywa Kolega @ tpe osiągając zawrotną liczbę 19 polubień!Gratuluję Tomkowi jak i innym uczestnikom pięknych ryb i wspaniałych chwil spędzonych nad wodą! Szkoda ,że tak mało Kolegów potrafi docenić kunszt wędkarski innych.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 31 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Witam pewnie wiekszość myślała , że wystarczy fotka w wątkach z rybami..a nie dodatkowo w tym wątku ale mogę sie mylić?! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Mariuszu nie mam pojęcia co "myślała większość" i chyba jasno napisałem na czym polega konkurs. Najwidoczniej takie inicjatywy nikomu do niczego nie są potrzebne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Bardzo dziękuję za oddane głosy. Myślałem, że konkurencja będzie większa... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Bardzo dziękuję za oddane głosy. Myślałem, że konkurencja będzie większa...Żartowniś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi