@slider@ Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Czy ktos z Warszawy lowi na gliniankach przy ulicy Połczynskiej? PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Cześć. Ja już nie łowię tam, ale nieraz łowiłem. Co chciałbyś wiedzieć?Ogólnie, te łowiska mają już swoje dobre czasy za sobą... Mocno przełowione. Kiedyś opiekowało się nimi koło wędkarskie i były tam ryby.Z drapiezników można tam jeszcze złowić szczupaka oraz okonia. Nie wiem czy są jeszcze sumki.Okoni jest jeszcze sporo ale raczej małe.Ciekawostką jest szczupły złowiony 3 lata temu w jednej z tych glinianek. Okaz miał około 12kg wagi. Niestety zabrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Tak z ciekawosci zalozylem ten temat poniewaz ja tam lowie i chcialem sie dowiedziec kto z forum lowi na tej wodzie Dokladnie 3 lata temu zerwal mi sie szczupak okolo 80cm ale ale to nie 12 kilo.W tym roku wogole nie bylo przyduchy na tych gliniankach czyli bede wrescie rybki PozdrawiamSlider <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Nie znam wody, ale jeden rok bez przyduchy to chyba marny powód do radości, jeśli miała ona miejsce dwa lata temu. Póki woda nie będzie miała prawdziwego gospdarza, to będą się trafiać tylko przypadkowe niedobitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Póki woda nie będzie miała prawdziwego gospdarza, to będą się trafiać tylko przypadkowe niedobitki. Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi