hlehle Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Namnożyło się tych pojęć. Czy to różne technologie czy jedna i ta sama - sonar boczny. - DSI- Structure Scan- Down Scan- inne (jakie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 odróżnić jest trudno i dlatego polecam echosondy mogące zrobic split ekranów np. DI i klasyczny stożek tu troche naskrobałem o różnicy DI/SI czy DS/SS http://jerkbait.pl/topic/20109-humminbird-cena/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saalar Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Używam HB 597HdDi combo jeden sezon. Sprzęt skomplikowany ale fajny. DI to zbędny bajer ale jak jest to czasem można sobie poeksperymentować. Fajnie widać drzewka i inne krzaczory zatopione na dnie. Tylko skoro wiem, że jest jakis zaczep to akurat DI nic mi nie da. Co do ryb to widać jak sa duże i to też wszystko występuje w postaci małych kropek i plamek. Cała reszta w tym modelu to mistrzostwo świata. GPS(interesuje mnie tylko prędkość), temperatura, duży i kolorowy ekran wystarczą na rzekę. Może wpadnie mi kiedys w rekę jakiś Lowrance to sobie porównam. Wydaje mi się, postawienie HB i LW to jak porównywanie Daiwy z Shimano. Technologie podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hlehle
Namnożyło się tych pojęć. Czy to różne technologie czy jedna i ta sama - sonar boczny.
- DSI
- Structure Scan
- Down Scan
- inne (jakie?)
27 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi