Kuba Standera Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Może przełom lipca/sierpnia?? Akurat będę w polandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Ten artykuł jest, zdaje się, jednym z pierwszych, w temacie strugania, jaki doczytałem od deski do deski i warto było. Napisałeś interesująco i treściwie. Kapitalnie, w/g mnie, zobrazowałeść proces twórczy. Chce się czytać . Sam nie strugam. Nie mam wtrwałości, talentu, chęci i czego tam jeszcze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Wobki robić umiem. Zajmuję się głównie wytwarzaniem owadopodobnych wobków. Twoje wobki są piękne. Nie umiem robić takich szczegółów jak np. wyglębienia na skrzelach itd. oraz kształtów podobnych do Twoich. Może niedługo się nauczę popróbuje. PS Przygodę z Castingiem dopiero rozpoczynam. Kompletuje sprzęt. Na razie kupiłem Multika Abu a teraz zbieram na kij St. Croix Triumph. A i... popper to tylko się tak mówi... sam tak mówiłem a robię ok wobki - kleniowo-jaziowe. Na prawdę gwarantuje Ci że by Ci wychodziły po roku wobki - tylko te prawdziwe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HM_62_Pike Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Trout, jesteś wielki!! Nie wezmę się za to, bo tu pomimo że wszystko jest jak na dłoni potrzeba zdolności manualnych i przede wszystkim cierpliwości - ja bym zaraz połamał wobler przy pierwszym niepowodzeniu - .szczerze podziwiam. Ten pomysł z siateczką - genialny. Łuska ładniejsza niż prawdziwa. Taaaaakich ryb i połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian111oneeleven Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 @HM_62_Pike szczerze ci się należy nagroda za odkopanie 4 letniego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 @HM_62_Pike szczerze ci się należy nagroda Złota szufla!! Co nie zmienia faktu, że wątek o bardzo ciekawym i pomocnym artykule, z pewnością wartym przypomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HM_62_Pike Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Nie spojrzałem na datę Ale chyba nie było rewolucji tej miary, by produkcja wobków opisaną metodą była karana, odgrzebywanie zabronione, a czytanie szkodliwe? PSA ta szufla to jest srebrna, więc protestuję: zająłem pierwsze miejsce, a nie drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HM_62_Pike Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Panowie, to ja skorzystam z okazji i nie zakładając nowego wątku zapytam tutaj. Właśnie wygrzebałem z rupieci pięknego, prawie nie używanego woblerka Rapali Shad Rap, chyba oznaczonego jako 7cm, bo gdy mierzę ma 7.5, którego kiedyś kupiłem i nie łowię, bo to cholernie głęboko schodzi - koło mnie nie ma takich wód. Jakbym tak wzión i upieprzył mu bezczelnie kawałek steru przed kółkiem, to zepsuję go czy będzie chodził dobrze, a ciut płycej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 ...obstawiam że prędziej popsujesz <_< Shad Rapa 7 to zejdzie gdzies na 3,5 do 4m i to w trollu (oczywiście na normalnej plecionce a nie na jakimś włosku) wiec nie ma opcji żebyś nie połowił tym woblerem na płytszej wodzie moim zdaniem... po prostu w trollu krótsza linka, a przy łowieniu z ręki podszarpujesz do góry - i masz świetny wobler niekoniecznie na głęboka wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HM_62_Pike Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Dzięki Friko. Bo pierwsza myśl z gatunku genialnych była: a upieprzę to brzeszczotem, co mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 myśle że można to potraktowac jako wyjątek od zasady że pierwsza myśl zawsze najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi