Skocz do zawartości

GoPro HERO

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli dobrze porównałem to w H3 lepsze parametry od H2 ma tylko najdroższa wersja "Black". Zdecydowany plus każdej wersji H3 to ten moduł WiFi, mniejsze gabaryty, i obudowa z płaską szybką obiektywu (tak mi się zdaje sądząc po fotkach) dzięki czemu nie ma potrzeby dokupywania specjalnej obudowy do zdjęć podwodnych jak to ma miejsce w H2.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Bardzo ciekawym rozwiązaniem jest aplikacja GoPro która pozwala na kontrolę urządzenia i podgląd na żywo na smartfonach, tabletach. Super sprawa. Co raz bardziej mnie korci, zrobiłem błąd że na jesień kupiłem mały szczerze mówiac gówniany kompakt TG-820

• 3 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...

Właśnie przyjechałem ze sklepu z hero3 silver edition i zbieram się na rybki :)

Mam zamiar wrzucić ją do wody na lince i sprawdzić co w wodzie piszczy. Miejsce testu promowisko,głębokość ok 10m.

Jeśli jej nie urwe to wrzuce tutaj filmik ;)  

kiedy wracasz do PL? Chętnie wziąłbym udział w jakimś filmie :)

Powiem szczerze że miałem troche pietra wsadzać ją do wody na plećce 20lb, musze jakąś grubszą linke znaleść,będe się czuł troche pewniej.Chciałem sprawdzić gdzie są te większe sztuki,bo ostatnio bierze sama drobnica.No i tak jak myślałem,nie ma kabanów,gdzieś się wyniosły.

Tak to jest norwegia

Myślę, że dobrym wyjściem może być sznur murarski, wiele odczepiaczy na nim śmiga aż miło.

Sznurek już mam tylko problem polega na tym że na sznurku kamerka może się obracać w dowolną strone,i do puki nie obejżysz tego na kompie to nie wiesz czy uchwyciłeś to co chciałeś :)  Wczoraj właśnie miałem taki przypadek,zapełniłem karte chcąc sfilmować atakujące ryby moją przynęte, ale w domu okazało się że kamerka obruciła się o 180 stopni i nici z filmu :(

Dzisiaj pobawiłem się z techniką time lapse,czyli zdjęcia poklatkowe no i wyszło coś takiego

http://www.youtube.com/watch?v=kjjZajKBzmk

Edytowane przez fish28

• 3 miesiące temu...