bassket Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 rozczarowują troszkę takie sztuczki...nie mniej jednak jestem wielkim Fanem Hero2 i już przypalam się na Trójkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 (edytowane) 1:53 -1:54 poklatkowo surfer mija dwie Duże kamery trzymane przez kamerzystów hehehe,ale matetriał…promocyjny jest rewelacyjny Edytowane 18 Października 2012 przez bassket Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Jeżeli dobrze porównałem to w H3 lepsze parametry od H2 ma tylko najdroższa wersja "Black". Zdecydowany plus każdej wersji H3 to ten moduł WiFi, mniejsze gabaryty, i obudowa z płaską szybką obiektywu (tak mi się zdaje sądząc po fotkach) dzięki czemu nie ma potrzeby dokupywania specjalnej obudowy do zdjęć podwodnych jak to ma miejsce w H2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Robi wrażenie!Teraz trzeba tylko żonke urobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Dla osób które mają Hero 2, wyszła aktualizacja oprogramowania Fajna sprawa http://www.fotopolis.pl/index.php?n=15813 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 19 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 od trybu protune bardziej przydałby sie 1080/60 co poprawiłloby jakość slow motion ...,ale fajnie że ciągle rozwijają poprzedni produkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 resume Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 wow ! nice one , całkiem niedawno zastanawiałem się kiedy będzie coś nastepnego , a tu masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Super! Można byłoby zrobić mały ranking kamer miniaturowych do celów wędkarskich.Biorąc pod uwagę takie aspekty jak cena, gabaryty, jakość, dodatkowe akcesoria, funkcje itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 (edytowane) Zajebiście zmontowany filmik,nakręcony Go Pro editnie wiecie przypadkiem co to za muzyczka Edytowane 19 Listopada 2012 przez fish28 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Muse - supermassive super film! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Bardzo ciekawym rozwiązaniem jest aplikacja GoPro która pozwala na kontrolę urządzenia i podgląd na żywo na smartfonach, tabletach. Super sprawa. Co raz bardziej mnie korci, zrobiłem błąd że na jesień kupiłem mały szczerze mówiac gówniany kompakt TG-820 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Fajne klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zaposiadł już ktoś to nowe gopro3 ale w black edit..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 (edytowane) Rzeczywiście, "świetny" film i klimaty... Nie ma to jak "Catch&Throw-the-fuck-out". Mój ulubiony, buracki styl obchodzenia się z rybami. No i "gra na gitarce" też przednia Edytowane 8 Grudnia 2012 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Właśnie przyjechałem ze sklepu z hero3 silver edition i zbieram się na rybki Mam zamiar wrzucić ją do wody na lince i sprawdzić co w wodzie piszczy. Miejsce testu promowisko,głębokość ok 10m.Jeśli jej nie urwe to wrzuce tutaj filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Właśnie przyjechałem ze sklepu z hero3 silver edition i zbieram się na rybki Mam zamiar wrzucić ją do wody na lince i sprawdzić co w wodzie piszczy. Miejsce testu promowisko,głębokość ok 10m.Jeśli jej nie urwe to wrzuce tutaj filmik kiedy wracasz do PL? Chętnie wziąłbym udział w jakimś filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) Weźmiesz udział jeszcze nie raz A póki co zapraszam na mój pierwszy podwodny filmik nakręcony dzisiaj http://www.youtube.com/watch?v=E-yvL2Mhuy0 Edytowane 3 Października 2013 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 No takiego zastosowania dla GoPro jeszcze nie widziałem, gdyby polskie rzeki były czyste można korzystać z niej jak z echosondy A to nie jest kręcone gdzieś w Skandynawii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Powiem szczerze że miałem troche pietra wsadzać ją do wody na plećce 20lb, musze jakąś grubszą linke znaleść,będe się czuł troche pewniej.Chciałem sprawdzić gdzie są te większe sztuki,bo ostatnio bierze sama drobnica.No i tak jak myślałem,nie ma kabanów,gdzieś się wyniosły.Tak to jest norwegia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Myślę, że dobrym wyjściem może być sznur murarski, wiele odczepiaczy na nim śmiga aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 (edytowane) Myślę, że dobrym wyjściem może być sznur murarski, wiele odczepiaczy na nim śmiga aż miło. Sznurek już mam tylko problem polega na tym że na sznurku kamerka może się obracać w dowolną strone,i do puki nie obejżysz tego na kompie to nie wiesz czy uchwyciłeś to co chciałeś Wczoraj właśnie miałem taki przypadek,zapełniłem karte chcąc sfilmować atakujące ryby moją przynęte, ale w domu okazało się że kamerka obruciła się o 180 stopni i nici z filmu Dzisiaj pobawiłem się z techniką time lapse,czyli zdjęcia poklatkowe no i wyszło coś takiegohttp://www.youtube.com/watch?v=kjjZajKBzmk Edytowane 3 Października 2013 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Ciekawy efekt, tylko troszke kosztowny http://www.youtube.com/watch?v=IX9pFtd3vdE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi