Salmo_Salar Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Byłem dzisiaj w sklepie ponieważ miałem zamiar kupić kilka (dwa ) sliderów. Zapytałem gościa czy ma 10 cm a on wtedy poszedł na zaplecze i przyniósł trzy. Jeden z nich był w kolorze Yellow Sunfish. Kiedy wychodziłem ze sklepu zastanawiałem się czy ten kolor nie jest przypadkiem na rok 2006. Przychodzę do domu, odpalam kompa, wchodze na stronę Salmo i rzeczywiście jest to kolor na przyszły rok. Czy w innych sklepach może się coś takiego zdarzyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 @Salar, ten kolor jest już od jakiegoś czasu w sklapach wędkarskich.W zasadzie to te kolory zostały wprowadzone już parę miesięcy temu na rynek polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 25 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Zdziwiłem się bo jak zamieściłem post o Turbo Jacku Juniorze to pojawiały się komentarze w stylu, że to na rok 2006 i nie ma jeszcze w Polsce. To pomyślałem, że i kolory pojawią się w przyszłym roku. Pomieszanie z poplątaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Ze sliderami jest trochę inaczej. Większość (wszystkie??) kolory które miały być na przyszły rok sa już w sprzedaży od dość dawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 To ze sa wczesniej traktuj pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Myślę, że ktoś z Salmo może wypowiedzieć się na ten temat ale ... jest tak, że kolory wchodzą szybciej niż modele. Tak w każdym razie było do tej pory. I tak w sklepie jerk w W-wie slidery w kolorach 2006 były już dostępne kilka miesięcy temu. Na modele jeszcze będzie trzeba chwile poczekać. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 26 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Bardzo dziwne dziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi