Skocz do zawartości
  • 0

Szwecja 2007

Abborre

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Witam, czy ktoś z forumowiczów wybiera się w tym roku na szczupaki do zatoki Syrsan, albo Gamleby, albo gdzieś w okolice V?stervik?

Pozdr

Miłosz

Cześć,

Rognis, Gromit, Guzu, Xavi no i ja będziemy nad Syrsan od 20.05.2007 - 6 dni łowienia :D

Pozdrawiam

Remek

• 0

Witam, czy ktoś z forumowiczów wybiera się w tym roku na szczupaki do zatoki Syrsan, albo Gamleby, albo gdzieś w okolice V?stervik?

Pozdr

Miłosz

Cześć,

Rognis, Gromit, Guzu, Xavi no i ja będziemy nad Syrsan od 20.05.2007 - 6 dni łowienia :D

Pozdrawiam

Remek

Czy jest taka mozliwosc zebysmy spotkali sie tam ktoregos dnia Waszego pobytu?

• 0

Byloby fajnie wreszcie Was spotkac w realu, znamy sie jeszcze z forum Salmo, ale nigdy nie spotkalismy sie bezposrednio.

Czy jedziecie tam: G?rdsholmen?

Ja jestem caly czas w Szwecji, to podjade ktoregos dnia, szczegoly ustalimy blizej Waszego przyjazdu, tak zebym Wam w lowieniu nie przeszkadzal :mellow:

• 0

@remek, moge prosic o jakies blizsze namiary. :unsure: miejsca w ktorym bedziecie.

TERMOS13 nie odpowiedziałem bo po prostu NIE WIEM. Ja ostatnio nawet dowiedziałem się, że jadę nie w tym tygodniu, w którym myślałem, że jadę. Organizacją zajmuje się rognis - ja jadę tylko na ryby i zrobić kilka zdjęć.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Moje wyjazdy do Szwecji to nie tylko łowienie ryb, choć dużo czasu mu tam poświęcam.

Wyjazdy do Szwecji to także wycieczki i zwiedzanie. Poza tym w czerwcu są białe noce :D

Grzybów wtedy niestety nie będzie, a bardzo je lubię tam zbierać.

Po prostu razem z Lorbasem i Michalmem oraz żoną Michała i moją mam zamiar miło tam spędzić czas łowiąc ryby, pijąc piwo, zwiedzając i podziwiając przyrodę i przyjemnie gawędząc.Bo wędkarstwo pozbawione tych elementów nie jest dla mnie już tak interesujące. :D :D :D

• 0

Nie ma takich miejsc zbyt wiele, ale nie wiem co Cię interesuje.

Jeśli chodzi o mnie to zykle ogladam rezerwaty przyrody i pozostałości historyczne. Najwięcej się zachowało miejsc chowania zmarłych.np(Gumhem)

Dla mnie wielką frajdą jest jazda na rowerze na punkty widokowe.

Podaj może co byś chciał zobaczyć to postaram sie pomóc.

• 0

http://www.gamleby.se/

TERMOS13 nie odpowiedziałem bo po prostu NIE WIEM. Ja ostatnio nawet dowiedziałem się, że jadę nie w tym tygodniu, w którym myślałem, że jadę. Organizacją zajmuje się rognis - ja jadę tylko na ryby i zrobić kilka zdjęć.

---A co na to rognis?