Abborre Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Witam, czy ktoś z forumowiczów wybiera się w tym roku na szczupaki do zatoki Syrsan, albo Gamleby, albo gdzieś w okolice V?stervik?PozdrMiłosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Ja jadę w okolice Gamleby na przełomie kwietnia i maja. A poa tym parę osób wybiera się do Syrsan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lorbas Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Tak wybieram się z kolegami wędkarzami ze Złocienca w rejon archipelagu Vastervik od 28.04 do 5.04 oczywiście na zębacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Witam, czy ktoś z forumowiczów wybiera się w tym roku na szczupaki do zatoki Syrsan, albo Gamleby, albo gdzieś w okolice V?stervik?PozdrMiłosz Cześć,Rognis, Gromit, Guzu, Xavi no i ja będziemy nad Syrsan od 20.05.2007 - 6 dni łowienia PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Cześć,Rognis, Gromit, Guzu, Xavi no i ja będziemy nad Syrsan od 20.05.2007 - 6 dni łowienia PozdrawiamRemek Będziemy od 12.05 i jedzie z nami także mój brat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Abborre Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Witam, czy ktoś z forumowiczów wybiera się w tym roku na szczupaki do zatoki Syrsan, albo Gamleby, albo gdzieś w okolice V?stervik?PozdrMiłosz Cześć,Rognis, Gromit, Guzu, Xavi no i ja będziemy nad Syrsan od 20.05.2007 - 6 dni łowienia PozdrawiamRemek Czy jest taka mozliwosc zebysmy spotkali sie tam ktoregos dnia Waszego pobytu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 @Abborre, będziemy na Syrsan od 12 do 18.05 (Remek,Xavi,Guzu,Gromit,Singor,ja) i nie widzę problemu żebyśmy się spotkali. Jeżeli w tym czasie będziesz na miejscu to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Abborre Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Byloby fajnie wreszcie Was spotkac w realu, znamy sie jeszcze z forum Salmo, ale nigdy nie spotkalismy sie bezposrednio.Czy jedziecie tam: G?rdsholmen?Ja jestem caly czas w Szwecji, to podjade ktoregos dnia, szczegoly ustalimy blizej Waszego przyjazdu, tak zebym Wam w lowieniu nie przeszkadzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Tak, jadą na wyspę G?rdsholmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Będziemy od 12.05 i jedzie z nami także mój brat. Ja to widzę, że nawet nie wiem kiedy jadę na ryby PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Ja tez bym sie pisal jak koledzy sie zgodza i zona mnie posci. Abborre z kad wyjezdzasz do G?rdsholmen? @remek, moge prosic o jakies blizsze namiary. miejsca w ktorym bedziecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Dziekuje za odpowiedz ,widze ze jestem mile widziany. Bardzo to grzecznie z waszej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 @remek, moge prosic o jakies blizsze namiary. miejsca w ktorym bedziecie. TERMOS13 nie odpowiedziałem bo po prostu NIE WIEM. Ja ostatnio nawet dowiedziałem się, że jadę nie w tym tygodniu, w którym myślałem, że jadę. Organizacją zajmuje się rognis - ja jadę tylko na ryby i zrobić kilka zdjęć. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 od 23 do 30 czerwca będę ok 40 km od Gamleby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 od 23 do 30 czerwca będę ok 40 km od Gamleby. Będziesz na rybach, czy na grzybach? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Moje wyjazdy do Szwecji to nie tylko łowienie ryb, choć dużo czasu mu tam poświęcam.Wyjazdy do Szwecji to także wycieczki i zwiedzanie. Poza tym w czerwcu są białe noce Grzybów wtedy niestety nie będzie, a bardzo je lubię tam zbierać. Po prostu razem z Lorbasem i Michalmem oraz żoną Michała i moją mam zamiar miło tam spędzić czas łowiąc ryby, pijąc piwo, zwiedzając i podziwiając przyrodę i przyjemnie gawędząc.Bo wędkarstwo pozbawione tych elementów nie jest dla mnie już tak interesujące. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Mam do Ciebie prośbę. Czy mógłbym skorzystać z Twojej wiedzy i czy mógłbyś podać jakieś ciekawe miejsca turystycznie niedaleko Gamleby - takie do odwiedzenia po drodze? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Nie ma takich miejsc zbyt wiele, ale nie wiem co Cię interesuje.Jeśli chodzi o mnie to zykle ogladam rezerwaty przyrody i pozostałości historyczne. Najwięcej się zachowało miejsc chowania zmarłych.np(Gumhem) Dla mnie wielką frajdą jest jazda na rowerze na punkty widokowe.Podaj może co byś chciał zobaczyć to postaram sie pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 http://www.gamleby.se/ TERMOS13 nie odpowiedziałem bo po prostu NIE WIEM. Ja ostatnio nawet dowiedziałem się, że jadę nie w tym tygodniu, w którym myślałem, że jadę. Organizacją zajmuje się rognis - ja jadę tylko na ryby i zrobić kilka zdjęć. ---A co na to rognis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Na stronie jest rowniez krotki filmik-Se en film om GamlebyMilego odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 @Remek masz do Mnie namiary jezeli bedziecie w okolicach sztokcholmu mozecie smialo zajechac na kawke.Pozostaje zyczyc wam polamania kija . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 @Termos, przepraszam ale umknął mi twój post. Jedziemy do zatoki Syrsan, na wyspę G?rdsholmen.Jeżeli chcesz nas odwiedzić to nie mamy nic pprzeciwko i chętnie zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Termos - oczywiście w koszulce jerkbait.pl (wysłałem ją dzisiaj ). musimy się jakoś konkretnie umówić - najlepiej na dzień. Wtedy może poprosimy naszego gospodarza by nas przewiózł na ląd i zrobimy imprezkę. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Gospodarz wam nie będzie potrzebny. Z wyspy jest jakieś 10 minut płynięcia do parkingu więc możecie spokojnie sami podpłynąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Gospodarz wam nie będzie potrzebny. Z wyspy jest jakieś 10 minut płynięcia do parkingu więc możecie spokojnie sami podpłynąć. A co w drodze powrotnej? Łatwo dopłynąć na wyspę PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 To zależy jak bardzo zaimprezujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Abborre
Witam, czy ktoś z forumowiczów wybiera się w tym roku na szczupaki do zatoki Syrsan, albo Gamleby, albo gdzieś w okolice V?stervik?
Pozdr
Miłosz
26 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi