maxi1992 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 WitamOto pierwsze 18 moich woblerów ustawionych i ładnie pracujących. Na razie tylko te kolory bo były najłatwiejsze;) ale z czasem postaram się robić co innego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Całkiem ładne Łukaszu , zarówno wzory jak i kolorki . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxi1992 Opublikowano 6 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 no te były najłatwiejsze. z czasem może będę zmieniał kolorystykę. a Mam sprawę. Może Pan poradzić jak pomalować żuczki smużaki? i mam pytanie odnośnie farbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Żuczki najłatwiej pomalować od spodu ciemnym , na przykład grafitowym sprejem . Górę pomaluj lakierem do paznokci , są takie fajne , brązowy metaliczny czy podobnym . Jak wszystko dobrze wyschnie to w lakier poliuretanowy i gotowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxi1992 Opublikowano 15 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Przybyło nowe gniazdko:) Z rodziny jajowatych:) Oraz okrągłe bączki i 4 inne przy tym:) Wszystko zrobione na jutrzejsze zawody i kolejne wędkowania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxi1992 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Nowy Przybytek;)) http://img842.imageshack.us/img842/5352/dsc04319o.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Widać że kolega z Lubelszczyzny i wszystko w tym temacie -woblery i kolorki super ale gdzie zielony groszek ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxi1992 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 heheh popularne "jajcaki"? a no wlasnie nie ma;) nie robilem tego koloru ale zaden problem zrobić tylko farbki kupic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Super woblerki - ja na tego typu mam najlepsze efekty i co ciekawe o każdej porze roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxi1992 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Fajne fajne nie powiem:) Satysfakcja ogromna jak są łowne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxi1992 Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Moje nowe gniazdko kropków ) wszystkie pływające;))Oraz Jajcaki tonące:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Fajnie się temacik rozwija będę zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 "Jajcaki tonące" - pierwszy w prawym dolnym rogu - niedowidzę, czy mu "coś" jajco urwało? Jak taki inwalida czuje się w tym towarzystwie? Widać "żyłkę" do eksperymentów - bardzo dobrze. Twórcze i stylowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxi1992 Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 czepia się kolega akurat jeden wyszedł z obciażęniem w srodku;) a jak będzie sie czuł to sie okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxi1992 Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Nowa partyjka pływających )Oraz nowe gniazdko jajcaków ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Siemka Co to za farba ta zielona ? Od dawna szukam takiego koloru ale jakoś nie mam szczęście chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabol Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Nie wiem czy kolega maxi1992 używa tej samej co ja, ale taki (lub bardzo zbliżony) kolorek uzyskasz dzięki lakierowi samochodowemu firmy MOTIP L76W Zielona Groszkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxi1992 Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Dokładnie to jest ten kolor ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luidor1987 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Witam mam pytanko jeśli oczywiscie to nie jest tajemnica w jaki sposób uzyskac taki efekt malowania jak na tych dwóch wobkach na samym dole po prawej stronie chodzi mi o zdjecie "nowa partyjka pływajacych " z gory dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 malowanko super, możesz napisać jakich farb używasz własnie zamówiłem pierwszy aero z kompresorkiem i szukam jakiś farb do niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Ja uzywam farbki firmy PACTRA nie narzekam według mnie bardzo dobre farbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxi1992 Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Coś tam nowego się wydłubało 5 cm4,5 cmi mieszanka jakiś mniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Fajowe kolorki tych "gruszek" Ile mają długości te mniejsze, nie myślałeś by dać do nich 2 kotwiczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxi1992 Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Te ostatnie mają od 2.5 cm do 3,7 myślałem. ale to juz w nastepnej partyjce zrobię na 2 oczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxi1992 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Po kilkuuu miesiącach przerwy powróciłem do dłubaniaaa;) takie tam słoneczko;) Takie tam z lipki trzy rybki sie wyrzeźbiły;) i tu jakies dziwactwa i dalej trzeba rzeźbić póki natchnienie jest...;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi