Skocz do zawartości
  • 0

Koszulki polo - jerkbait.pl

admin

Pytanie

Cześć,

Pewnie wielu z Was już widziało podczas Targów Wędkarskich Na Ryby 2007, że kilku z nas odzianych było w koszulki Polo z haftem logo jerkbait.pl. Koszulki te były również do rozlosowania podczas wykładu o jerkowaniu jako nagroda.

Tak jak wspomniałem koszulki wykonane są z najwyższej klasy tkaniny. Są koloru granatowego. Logo jerkbait.pl wyhaftowane (dwukolorowe - biały napis i złoty jerkbait). Koszulki mam w różnych rozmiarach. Oto spis rozmiarówek:

- M - 4 szt.

- L - 3 szt.

- XL - 4 szt.

- XXL - 4 szt.

Cena koszulki to 40PLN (wliczone koszty przesyłki listem poleconym). Wszystkich chętnych proszę o zgłaszanie się w niniejszym wątku. Kolejność wpisu to rezerwacja koszulki. Jeśli będzie zapotrzebowanie na większą liczbę zamówię (warunek to ponad 20 szt. ponad to co wystawione na sprzedaż). Po wpisaniu się na listę prześlę szczegóły realizacji zamówienia.

Zdjęcie koszulki opublikuję w dniu jutrzejszym.

Pozdrawiam

Remek

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Tylko jak tkanina moze byc dobra skoro kosztuje mniej niz 40zl?? :huh:

Kto to robi? Hanes, Fruit of the Loom czy ktos inny?

Kuba, możesz zapłacić 80PLN :D Jak zamawiałem te polówki to miałem do wyboru również Fruit of the Loom - różnica w cenie minimalna (ceny hurtowe do dalszej obróbki) (to daje do myślenia :D)

Pozdrawiam

Remek

• 0

Tych starych nie będzie niestety bo musiałbym zamówić ich zdecydowanie więcej niż było na nie chętnych. Potraktujmy to, że były to koszulki okolicznościowe. Następne z innym motywem będą rozdawane podczas kolejnego zlotu.

Pozdrawiam

Remek