salmon1977 Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Ostatnio namierzyłem polskiego producenta.Ma ktoś z tej firmy ponton? Interesuje mnie szczególnie długość 300-330 z kilem .Z góry dzięki za wszelkie info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Musiałeś długo namierzać, bo z polskim producentem ma tyle co ja z NASA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 salmon1977 Opublikowano 24 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Rozjaśnisz ? Po awatarze widzę że specjalista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 majster222 Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 W zeszłym roku osobiście byłem w siedzibie firmy (potrzebowałem kleju) w Rzeszowie i widziałem że pontony są robione na miejscu. Z rozmowy z właścicielem dowiedziałem się że są zgrzewane a nie klejone jak mój chińczyk który się rozszczelnił. Kupowałem u nich w sklepie stacjonarnym kapoki i uchwyty Borika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kadi Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Ciekaw jestem opinii użytkowników. Wszędzie słyszę tylko Kolibri i Kolibri, czasem Bark. Mówię o tej niższej półce cenowej oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Każdy ponton ma tabliczkę znamionową z HIN No. ( Hin to tylko zbieżność liter ) to numer identyfikacyjny łodzi.Może ktoś wrzuci z pontonu nawipoland. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robas Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 takie coś ? https://anmur.eu/Ponton-wioslowy-NawiPoland-WL240-light-p46522 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Takie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zandermafija Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 (edytowane) https://youtube.com/watch?v=kiEaxRAsIho Edytowane 25 Marca 2022 przez zandermafija*SpinnigistaWT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 (edytowane) @zandermafia Dzięki Edytowane 25 Marca 2022 przez maweric Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 apioo Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Ryszard tak trochę lipa jechać po konkurencji, sam sprzedajesz chińczyki, NAVI POLAND to polski producent, a nie handlarz. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 (edytowane) Ryszard tak trochę lipa jechać po konkurencji, sam sprzedajesz chińczyki, NAVI POLAND to polski producent, a nie handlarz.To u nas poza krakowskim Wats'em ktoś u nas wytwarza pontony od podstaw?? Edytowane 2 Kwietnia 2022 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Faja Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Takie coś Jaki to ponton.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrzesM Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 To u nas poza krakowskim Wats'em ktoś u nas wytwarza pontony od podstaw??Ten krakowski Wats, to chyba bardziej bielski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 (edytowane) Ryszard tak trochę lipa jechać po konkurencji, sam sprzedajesz chińczyki, NAVI POLAND to polski producent, a nie handlarz.Nie jadę, nic złego nie powiedziałem. Mam inne informacje i bazuję na nich. Ale już się zamykam. Jeśli kogoś uraziłem przepraszam. Edytowane 3 Kwietnia 2022 przez maweric 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NAWIPOLAND Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Nie chce być niemiły ale prosiłbym nie pisać czegoś czego Pan nie wie, pontony są produkowane w Rzeszowie. Wszystkie jednostki z serii big, predator oraz katamarany mają nr seryjny zaczynający się PL- MUR, jesteśmy w rejestrze producentów co można zweryfikować na stronie https://pya.org.pl/polski-zwiazek-zeglarski/page/rejestr-kodow-identyfikacyjnych-wytworcow/ 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zandermafija Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Za jakiś czas prawdopodobnie stanę się posiadaczem modelu PREDATOR 300. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 uzytkownikjerkbait Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Koledzy ktoś coś może powiedzieć o pompowanym katamaranie Nawipoland model cat. 330 z podłogą sztywną ze sklejki? Z góry dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
salmon1977
Ostatnio namierzyłem polskiego producenta.
Ma ktoś z tej firmy ponton? Interesuje mnie szczególnie długość 300-330 z kilem .
Z góry dzięki za wszelkie info
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi