Skocz do zawartości
  • 0

Pytanie o serie Lowrance LMS

Kajtelek2

Pytanie

Witam ;) .Mam pytania i proszę o fachową pomoc w czym są różnice miedzy seria Lowrance LMS 3.. a LMS 5.. co ma seria 3.. a co 5..? Która lepsza,widać różnice w użytkowaniu ? Która pierwsza wyszła? Każda z nich posiada 3 gniazda ,zaznaczyłem strzałka i mam pytanie tam się wpina antene GPS ? Posiadając np.Lownance X-135 i ma też 3 takie gniazda,można podpiąć antene Lowrance GPS 2000.3000 ? Dziękuje za wszystkie szczegółowe info.

post-5402-1348917771,9725_thumb.jpg

post-5402-1348917772,1186_thumb.jpg

post-5402-1348917772,3328_thumb.jpg

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Cześć, na stronie producenta w dziale downloads znajdziesz wszystkie potrzebne informacje (instrukcje) ja obecnie uzywam od 2 sezonów HDS7, ale z tego co się orientuje to opisy gniazd są uniwersalne jak znajdziesz instrukcje swojej lub zblizonej sondy to będziesz miał wszystko rozpisane.

Pozdrawiam

Robert

• 0

Z tego, co mozna przeczytac to wiekszosc pytan jest skierowana w strone instrukcji obslugi.

http://www.lowrance.com/en/Downloads/Manuals/

Na pytanie ktora warto trzeba odpowiedziec w oparciu o dane w/w i przy weryfikacji uzytkownikow.

Niektore dane bedzie od razu widac, np. wielkosc wyswietlacza, moc, czy jest gps...

Jezeli to ma byc przenosne to wzialbym pod uwage zuzycie pradu, zauwazylem, ze obok koledzy pokupowali i jednak sa z tym klopoty (wypada miec duzy akumulator).

Wiaze sie to scisle z kolorowym wyswietlaczem i z ogolna tendencja do rozbudowy systemu, co nie zawsze jest wszystkim i wszedzie potrzebne...

Gumo

• 0

HDS mam dużą moc i ciągnie sporo prądu.Lubie sprawdzone klimaty czy to kijek,kreciołek czy sonar :D.Lowrance LMS mi wystarczy mam mocna obudowę,solidne wtyki,klasyka:) mimo lat pracują bez zarzutu,ci co mają jakos sprzedać nie chcą :)a nowinki mnie nie kręca.

• 0

A to dziwne, tu ponizej w linku jest dokladnie to samo wlasciwie....

Siegnalem do wczesniejszych postow i musze powiedziec, ze dziwnie brzmisz Kajtelek na forum.

Obojetnie sprzedajesz czy kupujesz znajdziesz tu obok odpowiedni dzial do umieszzcenia tego...

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=301924 msg_301924

Gumo